Τελευταια Νεα

19 Μαΐ 2019

Νίκη με ανατροπή και αγγλικό σκορ για την ΑΕΜ... 5-3 τον ΑΟ Χάλκεια

Νίκη με ανατροπή και αγγλικό σκορ για την ΑΕΜ επί του ΑΟ Χάλκειας με 5-3 το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play – off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή λόγω της συμπληρώσεις 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά με βάση την εξέλιξη του αγώνα στο δεύτερο μέρος αποζημίωσε τους λιγοστούς φίλους του ποδόσφαιρου που βρεθήκαν στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου από στημένη μπάλα και εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου, ο Γιαβρούτας με κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Καραγκούνη θα κάνει το 0-1.
Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους γηπεδούχους να προχωρούν σε δυο αλλαγές, με τον Κοντογιάννη να περνάει στην θέση του Μιχαλόπουλού, και τον Τζαμαλή να παραχωρεί τη θέση του στον Ντζιμάνη.
Στο 50΄ η πίεση της ΑΕΜ θα καρποφορήσει, με τον Καβαλλάρη να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και παρά την προσπάθεια του Ανδρεόπουλου η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.
Στο 58΄, ατομική ενέργεια από αριστερά του Παπανικολάου και γύρισμα στην περιοχή για τον Τσιούνη, με πλασέ ο τελευταίος θα δώσει προβάδισμα στην ΑΕΜ 2-1.
Στο 64΄, ανατροπή του Βαλμά στην περιοχή και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 66΄ πέναλτι για τους γηπεδούχους το οποίο θα κερδίσει ο Βασιλογιάννης. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 3-2.
Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι αυτό ήταν με τα λεπτά να περνάνε, στο 82΄ο Βαλής με σουτ φωτοβολίδα αρκετά έξω από την περιοχή και αριστερά θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καραγκούνη και θα κάνει το 3-3.
Οι γηπεδούχοι μπροστά στο φάσμα της απώλειας βαθμών θα εντείνουν και άλλο την πίεση και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 86΄και μετά από σέντρα του Καλοκαίρη από αριστερά, ο Τσιούνης με κεφαλιά θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 4-3.
Το τελικό 5-3 θα διαμορφώσει με κοντινό πλασέ μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Καβαλλάρη.
Μετά τις σημερινές νίκες του Ομήρου στο Καινούριο επί της Δόξας, και της ΑΕΜ επί της Χάλκειας, Όμηρος και ΑΕΜ θα βρεθούν αντιμέτωποι για την τελευταία αγωνιστική των play – off την Τετάρτη 29 Μαΐου στο γήπεδο του Νεοχωρίου, με του γηπεδούχους να έχουν το «μαξιλαράκι» του ενός βαθμού, που τους δίνει το πλεονέκτημα να παίζουν για δυο αποτελέσματα (νίκη η ισοπαλία), ενώ τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
11΄σέντρα του Πιστιόλη, κεφαλιά του Τσιούνη μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.
19΄λαθος στην άμυνα του Παναγιωτόπουλου και κλέψιμο από το Βαλμά, απέναντι από τον Καραγκούνη θα κάνει κακό τελείωμα.
29΄μπαλιά του Καβαλλάρη στην περιοχή για τον Τσιούνη, από πλάγια θέση θα κάνει το σουτ το οποίο θα περάσει αρκετά πλάγια από την εστία.
38΄ο Καβαλλάρης θα βρει για ακόμα μια φορά ωραία τον Τσιούνη ο οποίος θα κάνει το πλασέ, με τον Ανδρεόπουλο θα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
41΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Δάλλα, με την μπάλα να περνάει άουτ.
43΄εκτελεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι του Καβαλλάρη, κεφαλιά Λίτσου άουτ.
45+1΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Γιαβρούτα με τον Καραγκούνη να αποκρούει τη μπάλα η όποια όμως θα έχει περάσει τη γραμμή όπως θα υποδείξουν ο ρέφερι και ο πρώτος βοηθός με του φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να παίρνουν κεφάλι στο σκορ 0-1.
50΄ΓΚΟΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή του Καβαλλάρη στην αριστερή γωνία του Ανδρεόπουλου με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1.
58΄ΓΚΟΟΛ, ατομική ενέργεια από αριστερά του Παπανικολάου και γύρισμα στην περιοχή για τον Τσιούνη, με πλασέ ο τελευταίος θα δώσει προβάδισμα στην ΑΕΜ 2-1.
59΄γυρισμα Τσιούνη στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Κοντογιάννη, εντυπωσιακή εξ επαφής απόκρουση του Ανδρεόπουλου σε κόρνερ.
64΄ΓΚΟΟΛ, ανατροπή του Βαλμά στην περιοχή και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης ισοφαρίζοντας σε 2-2.
66΄ΓΚΟΟΛ, πέναλτι για τους γηπεδούχους το οποίο θα κερδίσει ο Βασιλογιάννης. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 3-2.
70΄εκτελεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Γιαβρούτα άουτ.
74΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου στην αγκαλιά του Καραγκούνη.
78΄σέντρα του Καβαλλάρη, γυριστό του Βασιλογιάννη, δεν θα ανησυχήσει τον Ανδρεόπουλο.
82΄ΓΚΟΟΛ, σουτ φωτοβολίδα αρκετά έξω από την περιοχή και αριστερά του Βαλή, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καραγκούνη και 3-3.
84΄σέντρα του Βασιλογιάννη, κεφαλιά του Τσιούνη σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.
86΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά του Καλοκαίρη στην περιοχή, κεφαλιά του Τσιούνη 4-3.
90΄σουτ του Δάλλα, θα διώξει σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
92΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, πλασέ του Καβαλλάρη και 5-3, το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Καζανάς, με βοηθούς τους κ.κ Τσιλίκα και Τάκος. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Προβίδας.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Καραγκούνης, Κοκώνης, Παπανικολάου (79΄Καλοκαίρης), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Αλεξόπουλος, Τσιούνης, Τζαμαλής (46΄Ντζιμάνης), Πιστιόλης (54΄Βασιλογιάννης), Καβαλλάρης, Μιχαλόπουλος (46΄Κοντογιάννης).
Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Βαλής, Κυρίτσης, Μυλωνάς, Παναγιωτόπουλος, Δάλλας, Γιαβρούτας, Δαδάνης, Παπαποστόλου, Βαλμάς, Αλμπάνης.
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.