Τελευταια Νεα

23 Μαΐ 2019

Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΟΦΗ... 3-2 τον Πλατανιά και παραμονή στην κατηγορία

Με γκολ του Ναμπί στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν της ομάδας των Χανίων και παρέμειναν στην Α' Κατηγορία.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 11ο λεπτό, με τον Πλατανιά να ισοφαρίζει με τον Τσαμπούρη στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Ο Γιακουμάκης έκανε το 2-1, για να έρθει ο Παπανικολάου να ισοφαρίσει εκ νέου στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, ο Ναμπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 95' έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και μαζί το εισιτήριο για τη Super League.
Το ματς:
Με τον ΟΦΗ να κερδίζει πέναλτι στο 9' ξεκίνησε το ματς, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Νέιρα, που πάσαρε στον Σάσι, με τον τελευταίο να ανατρέπεται από τον Ποζατζίδη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ωστόσο, ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Νέιρα στο 11' έγραψε το 1-0. Στο 25' ο Σάσι βρέθηκε απέναντι στον Γκοτ, αλλά ο επόπτης Κούλα Χασάν σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ. Ένα σουτ του Βαζ στο 33' δεν ανησύχησε τον Γκοτ, με τον Πλατανιά να απαντά με το σουτ του Νίλι στο 41' να μην βρίσκει στόχο. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Νίλι εκτέλεσε κόρνερ, με τη μπάλα να φτάνει στον Τσαμπούρη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το πρώτα λεπτά κύλησαν με μοναδική αξιόλογη στιγμή το σουτ του Νίλι στο 55', που πέρασε άουτ. Στο 69' ο Γιακουμάκης έκανε το 2-1 για τον ΟΦΗ από κοντά, ωστόσο, έβγαλε τη φανέλα του, δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από το ματς! Όμως ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, καθώς στο 76' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Μπιανκόνι. Νωρίτερα ο Βραζιλιάνος φορ έκανε όμορφο σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 82' ο Λουκίνας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νίλι και λάθος του Μπράουν. Τρία λεπτά μετά, ο Νίλι σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πλατανιάς έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Παπανικολάου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Χανιώτες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League, ο ΟΦΗ έκανε το 3-2 στο 95', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί.
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Σακόρ (59' Ναμπί), Νέιρα, Βαζ, Φερέιρα (59' Ντίνας), Σάσσι (46΄Γιακουμάκης)
Πλατανιάς: Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (78' Παπουτσογιαννοπουλος), Κόρτσαμ, Καραγκούνης, Μποσέτι (88' Γκατσολάρι), Νίλι, Ουές, Στ. Ποζατζίδης (70' Λουκίνας), Μπιανκόνι, Παπανικολάου.
www.liganews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.