Τελευταια Νεα

2 Μαΐ 2019

Σκορ πρόκρισης η Μπαρτσελόνα... 3-0 τη Λίβερπουλ

Είναι ο καλύτερος και το έδειξε ξανά! Από το χέρι πήρε την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι την οδηγεί στον τελικό του Champions League.  Με μία τρομερή δική του παράσταση, οι Καταλανοί  επικράτησαν 3-0 της Λίβερπουλ   και είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση.
Τα πάντα -σχεδόν- είναι σχετικά. Το ίδιο και αυτό το 3-0. Μπορεί κάποιος να μείνει στις τελευταίες δύο αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν και άλλα τέρματα. Μπορεί, επίσης, να σταθεί στο δοκάρι του Σαλάχ ή στις φάσεις που είχαν οι Μέρσεϊσαϊντερς στο 1-0 για να ισοφαρίσουν.
Στο πρώτο μέρος η Λίβερπουλ πήγαινε πιο καλά στις μονομαχίες, είχε τον έλεγχο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά στο 26′ δέχτηκε σα… μαχαιριά το 1-0. Ο Τζόρντι Άλμπα με τρομερή πάσα βρήκε τον Σουάρες και εκείνος εκτέλεσε την πρώην ομάδα του.
Για κάποια λεπτά οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και δημιούργησαν προβλήματα. Μεγάλες φάσεις, όμως, δεν είχαν. Η Λίβερπουλ είχε μία αρκετά καλή με τον Μανέ να μην την τελειώνει όπως θα έπρεπε.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, φάνηκε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα, η Λίβερπουλ.Είχε τρεις αρκετά καλές στιγμές πριν το 60′ για να ισοφαρίσει με τους Μίλνερ, Σαλάχ και Βαϊνάλντουμ, αλλά εκεί ο Τερ Στέγκεν κράτησε όρθια την ομάδα του.
Σταδιακά η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε και κάπου εκεί μίλησε ο Μέσι. Από κοντά έκανε το 2-0 στο 75′ σε μία φάση διαρκείας. Εκείνος την άρχισε, ο Σουάρες είχε δοκάρι και ο Αργεντινός σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 82′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Έτσι έφτασε τα 600 ακριβώς 14 χρόνια μετά το πρώτο του γκολ κόντρα στην Αλμπαθέτε..
Να σημειωθεί πως μπορεί να ασκηθεί κριτική στον Γιούργκεν Κλοπ για τις επιλογές του. Εντελώς άστοχη η χρησιμοποίηση του Βαϊνάλντουμ ψηλά, ενώ δεν του βγήκε ούτε η επιλογή του Γκόμεζ. Περίεργο φάνηκε και που άφησε εκτός τον Χέντερσον, απλά ο τελευταίος επιστρατεύτηκε αρκετά νωρίς λόγω του τραυματισμού του Κεϊτά.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (90’+4 Αλένια), Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ, Φιλίπε Κοουτίνιο (60′ Σεμέδο), Μέσι, Σουάρες (90’+3 Ντεμπελέ).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (79′ Φιρμίνο), Μίλνερ (85′ Μίλνερ), Κεϊτά (24′ λ. τρ. Χέντερσον), Μανέ, Σαλάχ.
www.sportime.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.