Τελευταια Νεα

22 Απρ 2019

Παντελίδης: Θεωρώ ότι ήταν πολύ δίκαιη η νίκη μας

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο Αγρίνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Θεωρώ ότι ήταν πολύ δίκαιη η νίκη μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, με βάση την ποιότητα που έχουμε και τον τρόπο που φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή. Η ισοφάριση του αντιπάλου ήταν το μόνο αρνητικό από την άποψη ότι δεν κινδυνεύαμε και παραλίγο με την αφέλεια μας και τις κακές τοποθετήσεις αλλά και την τύχη, να δώσουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει.

Και μετά το γκολ, η ομάδα έδειξε ότι είχε διάθεση, ήξερε πως να το κάνει και μας βοήθησαν και τα παιδιά από τον πάγκο με την ποιότητα τους και μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί η προσπάθεια τους ήταν πολύ καλή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε για να μας συμπαρασταθεί”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να έχουμε περισσότερη κυνικότητα όταν βλέπουμε το αντίπαλο τέρμα. Πρέπει να έχουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες ακόμη και αν δεν είναι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δεν χρειάζεται να μπούμε με τη μπάλα μέσα στο τέρμα. Χρειάζεται να σουτάρουμε και αν το κάνουμε, θα πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε σήμερα”.
pressaris.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.