Τελευταια Νεα

20 Απρ 2019

Μίλησε η έδρα.... Όμηρος - Δόξα 2-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play Off ανόδου ο Όμηρος Νεοχωρίου που επικράτησε της Δόξας Καινουργίου στο Νεοχώρι με σκορ 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη και στο 61' ο Ομηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Νάκου ο Καντάνης με κεφαλιά έστειλε τη μππάλα στα δίχτυα.
Στο 75' οι "πράσινοι" κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάτσης διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Η Δόξα αντέδρασε και στο 82' ο Ψηλός με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Το φίλμ του αγώνα:
Σέντρα του Βασιλάρη, κοντινό σουτ από τον Μανθόπουλο η μπάλα άουτ 18΄Γύρισμα της μπάλας από τον Ρεπανίδα, σουτ στην κίνηση από τον Μούτσα, ο Δουλιώτης αποκρούει 37΄Εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο ο Ρόκκος αποκρούει 40΄Διαγώνιο συρτό σουτ από τον Γκασούκα, μπλοκάρει την μπάλα ο Ρόκκος 49΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάκο, με τον Ρόκκο να απομακρύνει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα 60΄Δυνατό σουτ από τον Τσίμπιτση, απομακρύνει σε κόρνερ ο Ρόκκος 61΄ Γκοοολ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάκο, και ο Καντάνης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τον Όμηρο 66΄Διαγώνιο σουτ του Μιχαηλίδη η μπάλα άουτ 75΄Πέναλτι για τους γηπεδούχους μετά από ανατροπή του Γκάτση από τον Ψηλό 75΄Γκοολ 2-0 Ο Γκάτσης από τα «έντεκα» βήματα πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του 82΄Γκοολ 2-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Λιάρο, ο Αγγέλης με κεφαλιά-πάσα δίνει έτοιμο γκολ στην Ψηλό ο οποίος από κοντινή απόσταση διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα 93΄Δυνατό σουτ του Βαλτογιάννη από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει την μπάλα εντυπωσιακά ο Ρόκκος.

Όμηρος Νεοχωρίου (Γ. Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης (91' Νούλας), Βασιλάρης (81' Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Γκασούκας (62' Μιχαηλίδης)  
Δόξα Καινουργίου (Κ. Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος (77' Γκουτσέλης), Σαλμάς, Ψηλός, Δάρλας (69' Λιάρος), Ρεπανίδας, Σαμψώνας (66' Κόκκαλης), Νταλαπέρας (72' Νικολογιάννης), Μούτσα, Αγγέλης  






« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.