Τελευταια Νεα

6 Απρ 2019

Πήρε το τρίποντο η Δόξα... 5-2 τον ΑΟ Χάλκειας

Με το εντυπωσιακό 5-2 η Δόξα Καινουργίου επικράτησε του φιλοξενούμενου ΑΟ Χάλκειας.
Οι Καινουργιώτες προηγήθηκαν νωρίς καθώς στο 10' ο Ρεπανίδας έβγαλε τη σέντρα και ο Αγγέλης έβγαλε κεφαλιά πάσα στον αφύλακτο μέσα στην μικρή περιοχή Νταλαπέρα ο οποίος αφού στόπαρε πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 12' ο Νταλαπέρας από πλάγια δεξιά βγήκε τετ-α-τετ ε τον Ανδρεόπουλο ο οποίος τον ανέτρεψε και κέρδισε πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μούτσα κάνοντας το 2-0.
Στο 21' ο Μούτσα εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταλαπέρας να πιάνει την κεφαλιά και ο Ανδρεόπουλος να αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 27' ο Αδραχτάς έπιασε κεφαλιά και εκπληκτικά ο Ρόκκος απέκρουσε σε κόρνερ.
Ο ΑΟ Χάλκειας στο 38' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τζωρτζόπουλου το οποίο εκτέλεσε εύχτοχα ο Βαλμάς μειώνοντας σε 2-1.
Στο 55'ο Παπαποστόλου επιχείρησε σέντρα από πλάγια αριστερά με τη μπάλα να βρίσκει στην εσωτερική πλευρά του πίσω δοκαριού και να απομακρύνει η άμυνα της Δόξας.
Ο Αλπμάνης στο 66' επιχείρησε γέμισμα πέντε μέτρα κάτω από το χώρο του κέντρου και πλάγια αριστερά προς την περιοχή της Δόξας η μπάλα πέρασε από όλος και παρά την προσπάθεια του Ρόκκου κατέλεξε στα δίχτυα για το 2-2.
Η Δόξα στο 68' πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν σε σέντρα του Ρεπανίδα ο Αγγέλης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ στην κίνησε έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Ανδρεόπουλου.
Στο 72' ο Μούτσα έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ρεπανίδα ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ανδρεόπουλοπ πλασάροντας έυχτοχα για το 4-2.
Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Νικολογιάννης στ0 93'.

Δόξα Καινουργίου (Κ. Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος, Σαλμάς, Ψηλός, Δάρλας (65' Κόκκαλης Αλ.), Ρεπανίδας (82' Νικολογιάννης), Σαμψώνκουτσέλης), Νταλαπέρας (75' Αλτζερίνης), Μούτσα, Αγγέλης
ΑΟ Χάλκειας (Περ. Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας (70' Παναγιωτόπουλος), Βαλής (89' Παχνής), Μυλωνάς, Νασόπουλος, Δαδάνης (75' Δάλλας), Βαλμάς, Παπαποστόλου, Κάκκος, Αδραχτάς, Αλμπάνης

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.