Τελευταια Νεα

20 Απρ 2019

Βήμα παραμονής ο Αχελώος... 2-0 τον ΑΟ Ρηγανά

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου επί του ΑΟ Ρηγανά κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10' με τον Μπούτιβα να κάνει το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 55'ο Αλεξάκης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Το φίλμ του αγώνα:
6' Εκτέλεση φάουλ από τον Καλοκαίρη από τα δεξιά κεφαλιά του Τσιλιπανου λίγο άουτ 10' Γκοοολ 1-0 Λάθος Κουρσάρη θα κλέψει την μπάλα ο Καλοκαιρης , πάσα στον Μπουτιβα και από κοντά με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα 13' Ωραία πάσα Κορομηλά Α. στον Στραβοδημο που βρέθηκε απέναντι από τον Μπότα , με τον τερματοφύλακα του Αχελώου να απομακρύνει εντυπωσιακά την μπάλα 31' Σουτ από τον Φράγκο η μπάλα άουτ 37' Σέντρα Στραβοδημου απ τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά Κορομηλά Α. αρκετά άουτ από πλεονεκτική θέση 43' Σουτ Αλεξάκη θα μπλοκάρει ο Μαυρουλιας 45' Κεφαλιά Αλεξάκη ο Μαυρούλιας απομακρύνει την μπάλα 46' Εκτέλεση φάουλ Κορομηλά Α. θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Μποτας 55' Γκοολ 2-0 απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξάκη η μπάλα στα δίχτυα 60' Σουτ Φραγκούλη άουτ 63' Πάσα του Κορομηλά Α. στον Μικροπουλο , ο οποίος από θέση τετ α τετ θα πλασάρει άουτ 64' Νέο συρτό σουτ Φραγκούλη λίγο άουτ 71' Σέντρα του Καλογερακη απ τα δεξιά θα αποκρούσει ο Μπότας με τα ακροδαχτυλα (στη φάση αυτή χτύπησε στο δοκάρι) 81' Δυνατό σουτ Κορομηλά Α. λίγο πάνω απ' το δοκάρι 83' Ευκαιρία για τον Αχελώο με τον Καλοκαίρη να αποφεύγει τον Μαυρούλια, αλλά ο Ζαχαράκης απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος 88' Σουτ Φραγκούλη άουτ

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θ. Λαυράνος): Μπότας, Σαγάνας, Δερβίσης, Προβίδας, Τσιλιπάνος Σ., Αλεξάκης, Πεσλής Λ., Φράγκος (85' Καραλής), Ανδρεάκης (79' Αντωνόπουλος), Μπούτιβας (66' Καλοκαίρης), Καλοκαίρης Λ. (86' Μήκας)
ΑΟ Ρηγανά: Μαυρούλιας, Καλογεράκης (78' Φάτσαλης), Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κουρσάρης, Καραχάλιος, Αυγέρης (55' Μικρόπουλος), Ζαχαράκης, Φραγκούλης, Κορομηλάς Α., Στραβοδήμος (55' Τουρλίδας)




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.