Τελευταια Νεα

8 Μαρ 2019

Ανακοίνωση ΠΑΣ Πυραμίς για τη διαιτησία

Ανακοίνωση ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδίνιων για τη διαιτησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Είναι κοινή παραδοχή ότι το Σωματείο μας αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει άψογη εξωαγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλους , διαιτητές , φιλάθλους.
Μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα πλέον η ομάδα μας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό στόχο να διεκδικήσει .
Θεωρήσαμε σωστό, ώστε να μην υπάρχουν υπόννοιες ότι με πλάγιο τρόπο επιχειρούμε να επηρεάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις υπέρ μας ενόψει των προσεχών αγώνων , να προβούμε τώρα στην παρούσα ανακοίνωση. Διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία του κου Προβίδα σε όσους αγώνες έχει διαιτητεύσει την ομάδα μας . Ειδικά σε δύο κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια με την Α.Ε. Κανδήλας ( εντός) και την Αναγέννηση Στάνου (εκτός) καθόρισε το αποτέλεσμα , επιψαλιδεύοντας τις όποιες πιθανότητες είχε η ομάδα μας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης .
Στον εντός έδρας αγώνα αρνήθηκε πέναλτι υπέρ μας , ενώ στον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα της Αν. Στάνου - οπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτούμε - δεν υποδεικνύει φάουλ για χέρι και ως επακόλουθο δεν αποβάλει τον αμυντικό της αντίπαλης ομάδας καθώς ο ποδοσφαιριστής μας , που θα υποδέχονταν τη μπάλα ήταν σε προφανή θέση για γκόλ .
Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο ο κος Προβίδας αρχικώς δείχνει ότι θα καταλογίσει την παράβαση , αλλά στη συνέχεια σκεπτόμενος πιθανόν ότι πρέπει να αποβάλει τον παίκτη το ξανασκέφτεται . Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι να τηρείς τους κανόνες της ευπρέπειας , του σεβασμού αντιπάλων και παραγόντων είναι αδυναμία .Για αυτό επιθυμούμε όπως ο κος Προβίδας να μην διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια . Όπως προσπαθούμε όλες οι ομάδες , να αλλάξουμε την νοοτροπία μας, θα πρέπει και αυτοί που διευθύνουν τις τύχες ενός αγώνα να βελτιώσουν τους εαυτούς και να αντιληφθούν που απευθύνονται .Δεν μπορούμε να ζούμε με το φόβο να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με τις ομάδες , φιλάθλους και ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους εκ των οποίων είμαστε φίλοι και γνωστοί , εξαιτίας της επιπολαιότητας κάποιων . Σε καμιά περίπτωση , και το ξεκαθαρίζουμε απόλυτα δεν θεωρούμε ότι ευθύνεται κάποιος Σύλλογος για τη σε βάρος μας διαιτησία . ΥΓ. Ο βοηθός Κος Γκουτσέλης στον αγώνα μας με τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας μπορεί να ρωτήσει τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας για το εαν ήταν ή όχι οφσάιντ το 2ο γκόλ.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.