Τελευταια Νεα

11 Μαρ 2019

Ο Παναιτωλικός διέλυσε τον Πανιώνιο με 5-0

Ο Παναιτωλικός διέλυσε τον Πανιώνιο με 5-0. Δύο γκολ ο Μάζουρεκ, από ένα Αργκους, Μπαϊροβιτς, και Γουίλιαν για τους γηπεδούχους.
Εντυπωσιακή αντίδραση από τον Παναιτωλικό μετά το βαρύ 3-0 στην Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από εκπληκτική εμφάνιση, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα διέλυσε τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο με 5-0 στο ματς το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική.
Με τη νίκη αυτή που ήταν η 9η για τους γηπεδούχους, προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό (έχει 32β.) φτάνοντας τους 33 και την 6η θέση.
Οσο για τον κάκιστο απόψε Πανιώνιο, γνώρισε στην 12η ήττα του και παρέμεινε στους 26 βαθμούς και τη 12η θέση.
Η… καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τον Παναιτωλικό. Κι αυτό καθώς μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 1-0, όταν μετά από κόρνερ του Ουίλιαν νίκησε με κεφαλιά (από το κέντρο της περιοχής) τον Ντομίνγκες.
Όχι μόνο δεν ήρθε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, αλλά μόλις στο 20’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Μετά από λάθος του Σταύροπουλου, ο Μανά κινήθηκε από δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Μπάιροβιτς κι ο Σουηδός έκανε το 2-0.
Ο Πανιώνιος προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πριν το φινάλε του ημιχρόνου δέχθηκε και τρίτο γκολ. Στο 41’ ο Μαρινάκης σέντραρε από τα δεξιά, ο Μαζουρέκ έπιασε μια αριστεχνική, διαγώνια κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία σε ένα καταπληκτικό γκολ.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το Β΄ μέρος απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Πανιώνιος έδειξε πως δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα ούτε καν για να κρατήσει την έκταση της ήττας στο 3-0. Κι αυτό καθώς δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα. Στο 49’ ο Μανά σέντραρε από δεξιά, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε κι ο Μάζουρεκ έκανε το 4-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Κότσιτς στον Μαρινάκη, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παναιτωλικός δεν έδειξε διάθεση να κατεβάσει ρυθμούς και έτσι στο 71’ ήρθε το 5-0, όταν μετά από σέντρα του Αμαράλ ο Γουίλιαν σκόραρε με το αριστερό.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (73′ Γκούγκα), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπαίροβιτς (62′ Μάρκος Πάουλο), Μανά, Ουίλιαν, Μάζουρεκ (75′ Βασιλούδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανόιλοβιτς (53′ Μάλερμπι), Σταυρόπουλος (52′ Μπανανά), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Άρτσε (66′ Ρέντζας), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.
in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.