Τελευταια Νεα

17 Φεβ 2019

Ηττα με παράπονα από Παλαιοπαναγιά... 2-0 από το Πεντάλοφο

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς από τον Α.Ο. Πενταλόφου.
Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καζανά Σπύρου για αρκετές φάσεις σε αυτό το παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν από τα πρώτα λεπτά με αρκετή ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, εξαιτίας των λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή όπως υποστηρίζουν οι γηεδούχοι.
Η πρώτη φάση που διαμαρτύρεται η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς είναι στο 6’ όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.
Συγκεκριμένα, ο Κουκουρδέλης Π. από πλάγια θέση θα σουτάρει, ο Παναγόπουλος θα αποκρούσει και ο Παναγόπουλος Δ. θα διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα ήταν εντός γραμμής και το σκορ θα γίνει 0-1, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Στο 34’ οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Ρισβά Α. από τον Κουτρούλη Σ., αλλά ο διαιτητής δεν θα καταλογίσει τίποτα σε αυτή τη φάση και πάλι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με το σκορ στο 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Μπαρμπαρούσης από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα διαμορφώσει το 0-2.
Από κεί και πέρα οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ. Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Πατογιάννης, Παναγόπουλος Δ., Σανιδάς (80’ Παπαντωνίου), Ρισβάς Α. (56’ Παπαντώνης), Πλυταριάς (73’ Βαρελάς), Φράγκος, Γιαννόπουλος, Μανδέλλος Αθ. (83’ Καραπαππάς). Α.Ο. Πενταλόφου (Δημήτρης Κουτρούλης): Τριανταφυλλόπουλος, Καρέτσος, Μπαρμπαρούσης, Muga, Κουτρούλης Σ., Φλωρόπουλος, Κουκουρδέλης Π., Ντζελέπης, Μπακοδήμος (85’ Κουλούρης Αθ.), Κορφιάτης (73’ Κουκουρδέλης Π.), Μαζαράκης (60’ Κουλούρης Α.).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.