Τελευταια Νεα

12 Ιαν 2019

Ματιές Μπενφίκα σε δύο παίκτες του Παναιτωλικού

Η Μπενφίκα έχει ξεχωρίσει τους Γιώργο Λιάβα και Ενέα Μιχάι από τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τη "Record", και οι δύο νεαροί μπορεί να γίνουν κάτοικοι Λισαβόνας στο εγγύς μέλλον.
Ο Παναιτωλικός  έχει υπογράψει με την Μπενφίκα μνημόνιο συνεργασίας, η οποία αποτυπώνεται και στις μετακινήσεις παικτών ανάμεσα στην ομάδα του Αγρινίου και της Λισαβόνας.
Άλλωστε οι δύο 21χρονοι "αετοί", Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, παραχωρήθηκαν στον Παναιτωλικό με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τους "αετούς"Είναι, ωστόσο, πιθανό και δύο παίκτες της ελληνικής πρωτεύουσας ν' ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record", η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχει ξεχωρίσει τους Γιώργο Λιάβα και Ενέα Μιχάι. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να γίνουν κάτοικοι Λισαβόνας στο προσεχές μέλλον.
Ο 20χρονος αμυντικός, Ενέα Μιχάι, είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας, έχει έξι συμμετοχές στη Super League και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο 17χρονος μέσος, Γιώργος Λιάβας, έχει οκτώ συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και τρεις στο Κύπελλο την τρέχουσα σεζόν.
www.sport24.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.