Τελευταια Νεα

22 Δεκ 2018

Ο Δημήτρης Σκούνας στο olatagoal.gr

Στο olatagoal.gr μίλησε ο πρωην προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα Δημήτρης Σκούνας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Φεύγοντας από το Ναυπακτιακό Αστέρα θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις.
Καταρχήν τα συναισθήματά μου είναι κάπως περίεργα. Εχω πάει πολλές φορές σε αυτή την ομάδα και έχω συνδέσει το όνομά μου με τρεις ανόδους στη Γ' Εθνική, από τις έξι συνολικά της καριέρας μου.
Η τελευταία ήταν το καλοκαίρι.
Ανανεώνοντας τη συνεργασία μου με την ομάδα το καλοκαίρι, η διοίκηση μου ανακοίνωσε ότι ο στόχος στη Γ' Εθνική δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά να φτιάξουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε καλή πορεία. Μου ξεκαθάρισαν ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές από μακριά, για να μην έχουν έξοδα με φαγητά και σπίτια και ότι θα κάνουν οι ίδιοι τις επιλογές παικτών από την ευρύτερη περιοχή.  
Τελειωνοντας την προετοιμασία, μετά τα φιλικά διαπίστωσαν ότι η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο με το υλικό που είχαμε.
Ξαφνικά με ανακοίνωση - δήλωση του προέδρου ο στόχος άλλαξε. Έγινε <<πρωτάθλημα>>!!!, παρά τις αντιρρήσεις μου. 
Συνεχίσαμε λοιπόν και φτάνοντας στο σήμερα,για να μην μακρηγορώ η ομάδα έφτασε να παίζει με πολλές ελλείψεις λόγω πέντε σοβαρών τραυματισμών (οι δύο πολύ σοβαροί) και τιμωριών. Σύνολο επτά απουσίες στο τελευταίο παιχνίδι. Η ομάδα λοιπόν αυτή που φτιάχτηκε για να παραμείνει στην κατηγορία, πρωταγωνιστοούσε στο πρωτάθλημα παρόλες τις απουσίες. 
Κάναμε μια ήττα σε 11 παιχνίδια (εγώ προσωπικά στον πάγκο της ομάδας από πέτυσι το Μάρτιο σε 25 παιχνίδια έχω κάνειμια μόνο ήττα) και ήρθε το διαζύγιο μετά από νίκη εκτός και ισοπαλία εντός. Το γιατί το ξέρει ο πρόεδρος, αυτός προσλαμβάνει, αυτός απολύει.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου αλλά και τη διοίκηση για τη δεκάμηνη συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους τους φίλους, παλιούς και νέουςπου έχω σε αυτή την πόλη, καλές γιορτές.
Εύχομαι επίσης στο Ναυπακτιακό Αστέρα να πάρει το πρωτάθλημα γιατί παραδίδοντας την ομάδαστη 2η θέση με έναν αγώνα λιγότερο νομίζω ότι συνέβαλα αρκετά για την κατάκτησή του.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.