Τελευταια Νεα

25 Οκτ 2018

Champions League: Τα αποτελέσματα της Τετάρτης

Η Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ πέτυχαν μεγάλες νίκες στα παιχνίδια της Τετάρτης για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Η ομάδα της Βαρκελώνης υποδέχθηκε την Ίντερ, χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι και κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Ραφίνια και ο Άλμπα. Η Μπάρτσα έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ.
Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η Ντόρτμουντ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η γερμανική ομάδα έκανε… πάρτι απέναντι στους Μαδριλένους και πήρε σπουδαία νίκη με το επιβλητικό 4-0. Η Μπορούσια έκανε ότι ήθελε στο ματς με τους ροιχιμπλάνκος να μην μπορούν να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση.
Μεγάλο ματς έγινε στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Νάπολι το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η γαλλική ομάδα κατάφερε να γλιτώσει την ήττα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ που πέτυχε ο Ντι Μαρία. Η Λίβερπουλ δεν συνάντησε προβλήματα στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τους «κόκκινους» να φτάνουν στην άνετη επικράτηση με 4-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Σαλάχ και από ένα οι Φιρμίνο, Μανέ.  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Πόρτο, η οποία επικράτησε της Λοκομοτίβ στην Μόσχα με 3-1 ενώ Γαλατά και Σάλκε έμειναν στο 0-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ:
Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-0 
(32′ Ραφίνια, 83′ Άλμπα) 
Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι 2-2
 (61′ Ρουί αυτογκόλ, 93′ Ντι Μαρία – 27′ Ινσίνιε, 77′ Μέρτενς) 
Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας 4-0 
(20′ Φιρμίνο, 45′, 50′ πεν. Σαλάχ, 80′ Μανέ) 
Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0 
(38′ Βίτσελ, 73′, 89′ Γκερέιρο, 83′ Σάντσο) 
Λοκομοτίβ Μόσχας – Πόρτο 1-3 
(37′ Μίραντσουκ – 26′ Μαρέγκα πεν, 35′ Ερέρα, 47′ Κορόνα) 
Γαλατασαράι – Σάλκε 0-0
Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2 
(30′ Λοζάνο, 87′ Ντε Γιονγκ – 39′ Λούκας, 54′ Κέιν) 
Μπριζ – Μονακό 1-1
(32′ Σιλά – 39′ Γουέσλι) 
in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.