Τελευταια Νεα

24 Οκτ 2018

Champions League: Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Ο Άγιαξ πέτυχε τεράστια νίκη με 1-0 επί της Μπενφίκα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της ΑΕΚ, με την ομάδα του Άμστερνταμ να πετυχαίνει γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Μαζραουΐ αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης του Άγιαξ στάθηκε τυχερός, καθώς στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής Άγιαξ και Μπάγερν έχουν από εφτά βαθμούς στον όμιλο και ακολουθεί η Μπενφίκα με τρεις πόντους. Στην τελευταία θέση του γκρουπ βρίσκεται η ΑΕΚ που δεν έχει βαθμό.
Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς ξεχωρίζει φυσικά η πολύ μεγάλη νίκη της Γιουβέντους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ με 1-0. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε σαν αντίπαλος στο «θέατρο των ονείρων» και η ομάδα του κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ντιμπάλα.
Δύσκολη νίκη της Ρεάλ (2-1)
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Πλζεν αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει περίπατο κόντρα στους Ουκρανούς.
Επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος στο συναρπαστικό ματς που έγινε στην Γερμανία ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λιόν (3-3) με την γερμανική ομάδα να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Τέλος η Ρόμα πέρασε εύκολο βράδυ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικρατώντας με 3-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ:
Άγιαξ – Μπενφίκα 1-0 (92′ Μαζραουΐ) 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους 0-1 (17′ Ντιμπάλα) 
Χόφενχαϊμ – Λιόν 3-3 (33′,47′  Κράμαριτς, 90′ Ζοέλιντον – 27′ Τραορέ, 59′ Αλβάρο, 67′ Ντεπάι) 
Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (30′ Νταβίντ Σίλβα, 35′ Λαπόρτ, 71′ Μπερνάρντο Σίλβα) 
Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0 (30′, 43′ Τζέκο, 50′ Ουντέρ)
Ρεάλ Μαδρίτης – Πλζεν 2-1 (11′ Μπενζεμά, 56′ Μαρσέλο – 79′ Χροσόφσκι) 
ΑΕΚ – Μπάγερν 0-2 (61′ Μαρτίνεθ, 63′ Λεβαντόφσκι) 
Γιουνγκ Μπόις – Βαλένθια 1-1 (55′ Οαρό – 26′ Μπατσουαγί) 
in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.