Τελευταια Νεα

8 Οκτ 2018

Πρεμιέρα με ισοπαλία και Αστέρα Κυψέλης και ΑΟ Σκουτεράς

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για Αστέρα Κυψέλης και ΑΟ Σκουτεράς με σκορ 1-1.
Το σκόρ άνοιξε στο 62ο λεπτό, όταν μετά απο λανθασμένες απομακρύνσεις απο την περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα φτάνει στον Χρήστο Αυγέρη που με ωραίο συρτό σούτ λίγο έξω απο την περιοχή δίνει το προβάδισμα στην γηπεδούχο ομάδα. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι χάνουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν σε αντεπίθεση και σούτ του Ασβεστόπουλου η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκουμάντζου και καταλήγει άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι μένουν με παίχτη λιγότερο στο 73ο λεπτό, όταν ο ΑKULLI δέχεται δεύτερη κίτρινη σε διαπληκτισμό με αντίπαλό του, και στην τελευταία φάση του αγώνα φέρνουν το μάτς στα ίσια. Συγκεκριμένα στο 93′ ο Γ. Κωστόπουλος φεύγει στην αντεπίθεση απο αριστερά, βγάζει την σέντρα, και ο Δ. Κωστόπουλος με κεφαλιά απο κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Διαιτητές: Τσοπλάκος, Αντωνόπουλος, Βασιλείου
Αστέρας Κυψέλης:Παληγεώργος, Α.Τσιλίκης, Κοκκώνης (74′ Μικρόπουλος), Κολύδας, Σαλτογιάννης, Μουρτζιάπης, Παπαθανασίου, Βουζουλίδης (59′ Ζυγάς), Ασβεστόπουλος, Αυγέρης, HOXHA (90′ Γ.Τσιλίκης)
Α.Ο. Σκουτεράς:Σκουμάντζος, Α.Κωστόπουλος (79′ Χήρας), Γ.Κωστόπουλος, Δ.Κωστόπουλος, AKOULLI, Π.Μυριούνης, Κωστής, Στάικος (70′ Αποστολόπουλος), Τασούλης (80′ Γ.Γρίβας), Καραγεώργος, Σ.Γρίβας (61′ Μυριούνης)
agrinio24

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Να προηγείσαι 1-0 να παίζει με 10 ο αντίπαλος και να τρως γκολ στο τέλος με αντεπιθεση
    Ε είσαι άξιος της μοίρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάχα με 10 παίχτες η ομάδα που ήταν πίσω στο σκορ . Και κάνει αντεπίθεση στο 94
    Θα νόμιζαν πως είδε τελειώσει το ματς οι γηπεδούχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.