Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2018

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε την Λαμία και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με την ομάδα του Περιστερίου να πετυχαίνει την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έφτασαν έτσι τους εφτά βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Λαμία έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη, με τον Μάκη Χάβο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως η Λαμία προσπάθησε για την ισοφάριση στο τέλος και είχε δοκάρι στο 85′.
Η Λαμία είχε την ατυχία να χάσει τον Ανέστη Αναστασιάδη με τραυματισμό, κάτι που αποσυντόνισε την άμυνα της ομάδας του Μάκη Χάβου. Από την αναγκαστική αλλαγή του αρχηγού της Λαμίας και μετά οι Περιστεριώτες ανέβασαν ρυθμούς, απειλώντας δύο φορές την εστία του Μπόγιαν Σαράνοφ με σουτ των Κουλούρη και Μάντσον. Η ανωτερότητα του Ατρόμητου στο τέλος του πρώτου μέρους επισφραγίστηκε με το γκολ του Κουλούρη στο 42ο λεπτό, μετά από μία εκπληκτική πάσα-ασίστ του Μάντσον.
Η Λαμία έπαιξε με δέκα παίκτες από το 58′ λόγω αποβολής του Δημούτσου και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Η Λαμία είχε πάντγως μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85′ καθώς είχε δοκάρι με τον Σκαρντοβέλι.
Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι-Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης-Μάντσον (71΄ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77΄ Κωτσόπουλος), Σάκιτς, Γιαννούλης-Ενσικουλού, Ουγκράι (59΄ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης
Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ-Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης (38΄ Καρυπίδης), Αντέντζο, Σκαρντοβέλι-Δημούτσος, Μπλάζιτς-Καραγκούνης (61΄ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (69΄ Σκόνδρας)-Μπαράλες​.
in.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.