Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2018

Χάβος: Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή

Στην παρουσία του στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά την ισοπαλία της Λαμίας στο Αγρίνιο. 
Ο Σερραίος τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε, ανέλυσε το ματς και στάθηκε στις ευκαιρίες που είχαν να προηγηθούν, όμως θεωρεί πως ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Δικαιολόγησε τον Μαστούρ για την απώλεια του πέναλτι, ενώ δε θέλησε να σταθεί στη διαιτησία. 
Αναλυτικά: 

«Ευχαριστώ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας που είχαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο για την υποδοχή. Αυτό είναι αμοιβαίο και το ξέρω». 
Όσον αφορά τον αγώνα, σημείωσε πως: «Μπήκαμε καλά, πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση που και αυτή είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Εμείς δείχναμε επηρεασμένοι από το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά το 70’, ανεβήκαμε. Βοήθησαν και οι αλλαγές και ισοφαρίσαμε. Δεχτήκαμε, όμως, δεύτερο γκολ από παιδαριώδες λάθος, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγούμε μπροστά και να ισοφαρίσουμε».


Για την εκτέλεση του πέναλτι στις καθυστερήσεις από τον Μαστούρ, σχολίασε: «Τα πέναλτι συνήθως τα χτυπάει ο Μπαράλες, αλλά την ευθύνη την πήρε ο Μαστούρ. Είναι σημαντικό που ο Μαστούρ πήρε την ευθύνη. Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα». 

Σχετικά με τη διαιτησία, είπε πως: «Απαγορεύεται στους προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία. Κινδυνεύουμε με βαρύτατο πρόστιμο». 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το παράδοξο του γεγονότος ότι η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο που ήταν καλή δεν έβαλε γκολ και στο δεύτερο που δεν ήταν τόσο έβαλε δύο, απάντησε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις όλα. Σας θυμίζω το Παναιτωλικός-Λεβαδειακός της προηγούμενης σεζόν που ο Παναιτωλικός έπαιζε μονότερμα και τη νίκη την πήρε ο Λεβαδειακός».


sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.