Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2018

Ασταμάτητος ο Άρης...κέρδισε και το Λεβαδειακό

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς οι κίτρινοι επικράτησαν του Λεβαδειακού με 2-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς της φετινής Σούπερ Λίγκα και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχοντας εννιά βαθμούς.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το παιχνίδι έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης (το πρώτο για την φετινή σεζόν) με τους φίλους του Άρη να δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών χάρη σε γκολ των Γιουνές στο 22′ (με πέναλτι αλά Πανένκα) και Γκαρσία (57′).
Ο Άρης έχει την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και από την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να προηγηθεί στα μέσα του πρώτου μέρους, όλα έγιναν πιο εύκολα για τους παίκτες του Πάκο Ερέρα. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί και ο Λεβαδειακός είχε τις δικές του καλές φάσεις στο ματς και οι Βοιωτοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 42′ καθώς είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ναγκίς.
Οι κίτρινοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Γκαρσία (57′) και με «αέρα» δύο τερμάτων διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο 66′, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Μαρκόφσκι.
Χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο ένας πυλώνας του Βικελίδης (στη συμβολή των θυρών 1 με 2) έσβησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διακοπή για 6-7 λεπτά. Τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, ενώ το δεύτερο πραγματοποιήθηκε χωρίς πρόβλημα, καθώς αποφασίστηκε να ανάψουν οι μισές λάμπες του συγκεκριμένου πυλώνα.
Άρης (Π.Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (76’ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68’ Κολάσο), Ντιγκινί (84’ Παυλίδης), Γιουνές
Λεβαδειακός (Α. Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο, Ζορντάο Ντιόγκο (53’ Χατζηλάμπρος), Μητρόπουλος (85’ Ιωαννίδης), Όμο, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκίς (76’ Μανγκά), Μαρκόβσκι.
in.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.