Τελευταια Νεα

31 Αυγ 2018

Η συνέντευξη του προέδρου του ΑΟ Ρηγανά, Νίκου Αμπλιανίτη στο olatagoal.gr

Η συνέντευξη του προέδρου του ΑΟ Ρηγανά, Νίκου Αμπλιανίτη στο olatagoal.gr
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Για το στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν στην Α' κατηγορία.
Θα ήθελα πρώτα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους. Στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν στην Α' κατηγορία είναι να έχουμε μια πολύ καλή πορεία με εξασφαλισμένη την παραμονή μας και να μπορέσουμε να χαρούμε τους αγώνες σε κάθε αγωνιστική.

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές προσθήκες. Μεταγραφική προσθήκη δεν θα έχουμε άλλη στην ομάδα εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό όπως έγινε με τον Βασίλη Τουρλίδα που ήρθε τώρα στο τέλος. Ηταν εξαχρχής η πρόθεσή μας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές γιατί όπως γνωρίζεται στην ομάδα έμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν και έτσι ο κορμός ήταν ήδη έτοιμος. Εγιναν συγκεκριμένες προσθήκες σε θέσεις που ήταν απαραίτητες και με συνεργασία του προπονητή Θόδωρου Μουχάνη ο οποίος είναι 3 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει καλά τις ανάγκες της.

Για το που στηρίζεαι οικονομικα η ομάδα Οικονομικά όπως καλά γνωρίζεται όλες οι ομάδες του νομού αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Οι εισφορές και οι οικονομικοί πόροι έχουν στενέψει πάρα πολύ και έτσι κάνουν πολύ δύσκολη τη λειτουργία κάθε ομάδας.
Εμείς έχουμε τη στήριξη κάποιον χορηγών οι οποίοι προέρχονται και από την δκή μου εμπορική απασχόληση και συμβάλουμε και εμείς που είμαστε στο συμβούλιο όσο μπορούμε και στα δικά μας οικονομικά δεδομένα.
θα ήθελα να προτρέψω όμως περισσότερους επαγγελματίες του νομού να προβάλουν την επιχείρησή τους και τη δουλειά τους μέσα από τις ομάδες πετυχαίνοντας έτσι και την προβολή τους αλλά και την ενίσχυση της ομάδας τους.

Η γνώμη του για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας
Μετά από προσπάθεια τεσσάρων χρόνων ο ΑΟ Ρηγανά θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία του νομού. Πιστεύω πως η θέση της ομάδας είναι εκεί αντιμετωπίζοντας τις πιο καλές και δύσκολες ομάδες του νομού. Η Α' κατηγορία είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία με πολύ μεγάλες ομάδες , ιστορικές και με πολύ κόσμο δίπλα τους και με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. 
Οσον αφορά τη γνώμη μου πιστεύω πως υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις όσον αφορά τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις και γι'αυτό πρέπει σε αυτό το γεγονός να είμαστε όλα τα σωματεία εωμένα και ποιο απαιτητικοί απέναντι στους υπεύθυνους.

Για το τι φταίει και αρκετές ομάδες αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα 
Είναι αλήθεια πως κάθε χρόνο όλο και περισσότερες ομάδες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και δεν δηλώνουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα. Είναι κάτι πολύ λυπηρό ομάδες με ιστορία και κόσμο να φτάνουν εδώ. Αυτό γίνεται πιστεύω γιατί ο προγραμματισμός δεν γίνεται με σωστά δεδομένα. 
Παρασύρονται από τα ποδοσφαιρικά κεκτημένα χάνοντας έτσι το στόχο και τις οικονομικές απαιτήσεις της σεζόν. 
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες χωρίς μεγάλους οικονομικούς πόρους και ασχολούματε γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα
Για το γηπεδικό είμαι πολύ αισιόδοξος έχοντας πάρει την υπόσχεση του Δήμου πως το επόμενο γήπεδο που θα κατασκευαστεί θα είναι αυτό του Ρηγανά.
Ενα γήπεδο απαραίτητο για το Αγρίνιο και για όλο το νομό.
Θα λύσει πολλά προβλήματα προπονήσεων και αγώνων για πολλές ομάδες της περιοχής.

Για τις ομάδες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και που θα κριθεί η παραμονή.
Ο Ομηρος Νεοχωρίου και η ΑΕ Μεσολογγίου είναι οι δύο ομάδες που είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις και με καλή οργάνωση σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα.
Οσον αφορά την παραμονή οι ομάδες που θα είναι ενωμένες και καλά προπονημένες μέχρι τέλος δεν θα έχουν προβλήματα.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.