Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2018

Νέος Αμφίλοχος: Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Νέου Αμφιλόχου Μάρκος Φουρλάνης και το ΔΣ  ενημερώνουν ότι λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Επίσης κάνει γνωστό ότι η λειτουργία των ακαδημιών θα συνεχιστεί και  θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΝΑ και ότι η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκε για την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας.
Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Αμφίλοχου, ανακοινώνει στο Φίλαθλο κοινό της ευρύτερης περιοχής της Αμφιλοχίας, ότι λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2018-2019. Μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά την διενέργεια τριών γενικών συνελεύσεων, έγιναν προσπάθειες ώστε να πλαισιωθεί η ομάδα και από άλλους διοικητικούς παράγοντες που θα συνεισέφεραν οικονομικά στο πολυδάπανο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, χωρίς βέβαια οι προσπάθειες αυτές να αποφέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.  
            Παρόλα αυτά η Διοίκηση, παραμένει στο πλευρό της ομάδας, με την λειτουργία και φέτος της ακαδημίας ποδοσφαίρου σε αρκετά υψηλό επίπεδο που αποτελεί το μέλλον του Αμφιλοχιώτικου ποδοσφαίρου, η οποία θα συμμετάσχει κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκινάμε την φετινή χρονιά με την πρώτη μας συνάντηση την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.
Η Διοίκηση από σήμερα κιόλας καλεί νέους παράγοντες οι οποίοι θα συνεισφέρουν ηθικά και οικονομικά στην προσπάθειά της, ώστε να συμμετάσχει ο Σύλλογος του Νέου Αμφιλώχου στο μεθεπόμενο πρωτάθλημα  της Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας της περιόδου 2019-2020, μετά από την φετινή, δυσάρεστη για όλους μας ανάπαυλα.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φίλους και τα μέλη μας, να σταθούν κοντά στην προσπάθεια επανεκκίνησης του Συλλόγου, που κατά βάση θα στηρίζεται σε ντόπιους αθλητές οι αγώνες του οποίου θα αποτελέσουν και πάλι την χαρά και την γιορτή του Σαββατοκύριακου για την πόλη μας.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Νέου Αμφιλόχου,
Ο Πρόεδρος,
Μάρκος Φουρλάνης

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.