Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2018

Δηλώσεις συμεμτοχής Κυπέλλου και Γ' κατηγορίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Αιτ/νίς ενημερώνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας και το Κύπελλο λήγουν στις 17 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση:
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενώσεως λήγουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00 (χρηματικό παράβολο 90 ευρώ).
Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κύπελλο ερασιτεχνών (χρηματικό παράβολο σωματείων Γ’ Εθνικής 250 ευρώ, σωματείων Α’ κατηγορίας και ερασιτεχνικά τμήματα ΠΑΕ 100 ευρώ, σωματείων Β’ κατηγορίας 40 ευρώ και Γ’ κατηγορίας 10 ευρώ).
Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.