Τελευταια Νεα

5 Αυγ 2018

Ευχαριστεί Γέφυρα ΑΕ ο Ατρόμητος


Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν και τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση και την ανανέωση της συνεργασίας με τον μέγα χορηγό τη Γέφυρα ΑΕ ο Ατρόμητος Αντιρρίου εκφράζειι τις ευχαριστίες του για την έως τώρα άψογη συνεργασία.
Η ανακοίνωση:
Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν για την ομάδα μας, όπου και συμπληρώνουμε τα ογδόντα (80) χρόνια ύπαρξης ως σύλλογος, και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον μέγα χορηγός μας, η Διοίκηση  του Ατρόμητου Γέφυρα Αντιρρίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την Γέφυρα Α.Ε. για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις έχει ανταποκριθεί σε κάθε αίτημά μας και έχει συμβάλει τα μέγιστα στο έργο μας τόσο σε επίπεδο πρώτης (1ης) ομάδας όσο και ακαδημιών όπου τα αποτελέσματα είναι ιδιαιτέρως απτά.
Τέλος το Δ.Σ. του Ατρόμητος Γέφυρα Αντιρρίου θα ήθελε να δηλώσει απερίφραστα ότι είμαστε υπέρ των συνεργιών με όλους τους φορείς της Τοπικής Κοινωνίας, αθλητικούς – πολιτικούς – κοινωνικούς ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην πρόοδο και ευημερία του κοινωνικού μας γίγνεσθαι.
                                                                                                                                Με τιμή
                                                                                                                                Το Δ.Σ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.