Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2018

Ανακοίνωσε ανανεώσεις

Δύο ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕ Ευηνοχωρίου.
Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ομάδας μας, νιώθοντας μεγάλη  ικανοποίηση ανακοινώνει τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι για άλλη μια χρονιά στηρίζουν την ομάδα μας και την προσπάθεια που καταβάλουμε σαν Διοίκηση  για ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον και μια νέα χρονιά με όσες περισσότερες επιτυχίες καταφέρουμε όλοι μαζί.
Τα αδέρφια Γιάννης και Χρήστος Γερετσιάν συνεχίζουν στην ομάδα που ανδρώθηκαν. για μια ακόμα χρονιά θα αποτελέσουν τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας μας.
Ο έμπειρος κεντρικός Γιώργος Γεωργίου ανανέωσε και θα συνεχίσει  και φέτος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες  του.
Ο νεαρός  ταλαντούχος και ταχύτατος  Δημαράς Πάνος θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στο Ευηνοχώρι. Αποκτήθηκε πέρσι  από τον Α.Ο. Χάλκειας και  η βοήθεια του ήταν πολύτιμη.
Συνέχεια των ανανεώσεων με τους Διαμαντόπουλο Νίκο και Μακρή Σπύρο. Δύο νεαρούς ταλαντούχους και ταχύτατους ποδοσφαιριστές, βασικές μονάδες της περσινής χρονιάς.
Ο Κώστας Πανόπουλος θα είναι και τη νέα χρονιάς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας , ένα πραγματικό «εργαλείο» για κάθε ομάδα.
Τέλος, οι  πιο νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και γηγενείς θα είναι και τη νέα χρονιά στο δυναμικό και δεν είναι άλλοι από τους  Βασίλη Φονταλή, Νώντα Νασόπουλο και Σπύρο Τριώτη.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.