Τελευταια Νεα

13 Αυγ 2018

Φιλική νίκη Ναυπακτιακού επί του Τρίκαρδου

Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι περίπου 400 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο νέο γήπεδο Λυγιά. Ο Ναυπακτιακός εμφανώς ανώτερη ομάδα επικράτησε του Τρίκαρδου με 4-1 που έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και ότι διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. 
Ο Ναυπακτιακός στο πρώτο του φιλικό είχε εξαιρετική απόδοση και έμοιαζε ομάδα που έχει περισσότερα παιχνίδια τα πόδια της. Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα ήταν παραγωγική και σε σκορ αλλά και σε ευκαιρίες προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κωστής με πλασέ,ο Γκασούκας έκανε το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Λίγο αργότερα ο Μπάμπης Νάκος θα μειώσει από έμμεσο που κέρδισε ο Τρίκαρδος μετά από λάθος συνεννόηση του νεαρού τερματοφύλακα Θανασούλα  με τον Κοκκώνη . Ο Ναυπακιακός μετά το γκολ που δέχθηκε ανέβασε στροφές δημιούργησε φάσεις και κατάφερε με τον Γκασούκα να κάνει γρήγορα το 3-1 και με τον Κωστή να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα 4-1. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν στην διάθεση τους πλήν των τραυματιών για τον Ναυπακτιακό Σταύρο Λαγό , Γιάννη Καραγιάννη και Σωτήρη Νικολακόπουλο.
Διαιτητές του αγώνα ο κ. Λιόνας με βοηθούς τον κ. Σούζα και κ. Λιακώνη
nafpaktianews.gr
Ναυπακτιακός Αστέρας

Τρίκαρδος Κατοχής



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.