Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2018

Β' Κατηγορία: Ανακοίνωση Επιροπής πρωταθλήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της B’ κατηγορίας (ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ και ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, ανακοινώνει τα εξής:
Τα σωματεία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ και ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.). Το σωματείο ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, δεν δικαιούται συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας (άρθρο 7 παρ. 2 Παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.)
Το σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ καλείται με βάση τη σειρά κατάταξης του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, να δηλώσει συμμετοχή εάν το επιθυμεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00.


« PREV
NEXT »

3 σχόλια

 1. Χαχαχ δλδ η Β κατηγορία θα είναι με. 32 η 31 ομάδες με άλλα λόγια 10 σε κάθε όμιλο... Ούτε στην Ζιμπάμπουε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δηλαδή με 10 ομάδες ο όμιλος και εκεί στην Επσανα επιμένετε να θέλετε και Γ κατηγορία με 2 ομιλους από 7 ομαδες;Πάτε καλά ρε....Καταργήστε την Γ και μοιραστε τις ομάδες στους ομιλους της Β...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τουλάχιστον με τις περσινές 17 ομάδες της Γ θα πρέπει φετος να γίνει κ 4ος όμιλος στη Β και να μοιραστούν σχεδόν βγαίνει από 12 ομάδες....Τι Γ και μα@@@@ες

   Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.