Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2018

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Παναιτωλικό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα της Super League. 
Ο επιθετικός της ομάδας του Κάναντι σημείωσε και τα δύο τέρματα (36', 76'), μετά από δύο ασίστ του Γιαννούλη. Νωρίτερα, είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι ο Μάζουρεκ (41'). 
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι πιο επιθετικά και ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Παρά την πίεση που άσκησε, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα σκόραρε. Στο 36’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουλούρης με τη βοήθεια της τύχης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.
Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 41’ ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά και δόθηκε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάζουρεκ και έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο η λύση για τον Ατρόμητο ήρθε πάλι από το δίδυμο Γιαννούλη - Κουλούρη. Όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο 76', ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Κουλούρης πέτυχε το 2-1 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Κάναντι πήρε τη μεγάλη νίκη. 
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κάρτες: Μανά, Ντίας, Πάουλο - Γιαννούλης, Ρισβάνης, Μανούσος, Χατζηισαΐας
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67' Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89' Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84' Βακράκος). 
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66' Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66' Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Εγώ θα μείνω στην παρουσία μόνο ενός παιχτη.. Ενός παιχτη που. Όλοι δημοσιογράφοι οπαδοί κτλ τον έκανα παιχταρά αλλά απλά. Είναι ένας παίχτης της σειράς και βέβαια εννοώ τον. Μιχαι..
    Και αν είναι να τον συγκρίνω με. Τον Χαντάκια γιατί με αυτόν παίζετε η θέση στόπερ αφού ο αργκους δεν βγαίνει τότε σίγουρα ο Χαντάκια από όσα έχω δει εγώ είναι πολύ καλύτερος ποιο γρήγορος ποιο δυνατός ποιο αθλητικός ποιο μαχητικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος μιχαι και χαντακιας αυτη εινα καταντια για την ομαδα..φετος χαιρεταμε μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.