Τελευταια Νεα

1 Αυγ 2018

Σύνδεσμος Προπονητών: Με επιτυχία η Σχολή Αναθεώρησης

Με μεγάλη συμμετοχή από προπονητές από όλη την Αιτωλοακαρνανία  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και Σάββατο 27-28 Ιουλίου  στο Αγρίνιο η Σχολή Αναθεώρησης Ισχύς Ταυτοτήτων.
Τη Σχολή μπορούσαν να παρακολουθήσουν προπονητές με δίπλωμα UEFA A’, B’ , με πιστοποιητικό παρακολούθησης των Σχολών UEFA A’, B’,  ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και οι προπονητές πριν το έτος 1998 με αναθεωρημένα διπλώματα.


Στη Σχολή εισηγητές ήταν οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ, Μιχάλης Μητροτάσιος και  ο Γιάννης Βονόρτας και διεξήχθει στο Αθλητικό Κέντρο Emileon.                            Ο Πατρινός γυμναστής Μάκης Παρασκευόπουλος παρευρέθηκε και μίλησε για Μετρήσεις - Αξιολογήσεις των ποδοσφαιριστών.
Την ημερίδα χαιρέτισε και ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος  , που παρευρέθηκε στη Σχολή συνοδευόμενος απο τον Γενικό Γραμματέα Αθανάσιο Λαυράνο
Στο τέλος της Σχολής ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών κ. Κώστας Γιωτόπουλος  ευχαρίστησε τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες  και τον Παναιτωλικό για την παραχώρηση της αίθουσας του Αθλητικού κέντρου Emileon.


mesologgisport.blogspot.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.