Τελευταια Νεα

1 Αυγ 2018

Α' κατηγορία: Με 15 ομάδες το πρωτάθλημα

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, ανακοινώνεται ότι μετά την λήξη υποβολής δηλώσεων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των επιλαχόντων σωματείων του περσινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας τα σωματεία ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ και ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ. Το σωματείο AEΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, δεν δήλωσε συμμετοχή.
Το τέταρτο επιλαχών σωματείο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, δήλωσε εγγράφως (σχετικό έγγραφο 01/08/2018) ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί.
Μετά από αυτά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με 15 σωματεία (άρθρο 4 παρ. 7 Κ.Α.Π.).
Υπενθυμίζουμε ότι σωματείο που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα και αρνηθεί να αγωνιστεί σ’ αυτά, δικαιούται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (άρθρο 7 παρ. 2 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή:
ΑΕ Μεσολογγίου, Ατρόμητος Αντιρρίου, ΑΟ Λυγιάς, Oμηρος Νεοχωρίου, Αράκυνθος Ματαράγκας, Απόλλων Δοκιμίου, ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου, Απόλλων Θέρμου 1957, Ηρακλής Αστακού, Τρίκαρδος Κατοχής, Θύελλα Παραβόλας, Αχελώος Αγγελοκάστρου, ΑΟ Ρηγανάς, Μεδεών Κατούνας και ΑΟ Χάλκειας

Δεν δήλωσαν συμμετοχή οι:

Φλόγα Παλαιομάνινας  Αλυζιακός Μύτικα, Αλικυρναικός Αγίου Θωμά και οι επιλαχούσες ΑΕΑγίου Δημητρίου και Ακαρνανικός Φυτειών



« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Φλόγα ήταν και έσβησε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε γράψει δύο φορές την Αεμ Μεσολογγίου.Ξεχασατε τον Ομηρο.Λετε να είναι ο πρωταθλητής??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαχρηστς στο μεγαλείο σου... Αυτή είναι η κατάντια του ερασιτεχνικου μας ποδοσφαίρου να μην βγαίνουν ούτε καν οι ομάδες . Με μια λιγότερη με μια παράβολα αποδυναμομενη πολύ κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 ειναι αλλα δεν το λενε!!! Αυτοι ειστε κ της επσνα!! Να παρακαλατε να κατεβουν οι ομαδες για να εχετε προταθλημα!! Απλα σας ξανς λεω οτι τον ιανουαριο τα πραγματα θα δυσκολεψουν!!! Και μετα θα παιζει ο κ καλυβας τερματοφυλακας ο κ νικολετας μπακ και ο κ Παπαχριστος σεντερφορντ εσκορτ μοντελο του 70!! Εκει φτασατε το ποδοσφαιρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 ειναι αλλα δεν το λενε!!! Αυτοι ειστε κ της επσνα!! Να παρακαλατε να κατεβουν οι ομαδες για να εχετε προταθλημα!! Απλα σας ξανς λεω οτι τον ιανουαριο τα πραγματα θα δυσκολεψουν!!! Και μετα θα παιζει ο κ καλυβας τερματοφυλακας ο κ νικολετας μπακ και ο κ Παπαχριστος σεντερφορντ εσκορτ μοντελο του 70!! Εκει φτασατε το ποδοσφαιρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.