Τελευταια Νεα

10 Ιουλ 2018

Ο απολογισμός και το ευχαριστώ του Γιάννη Λιάκα αποκλειστικά στο olatagoal.gr

Με δηλώσεις του στο olatagoal.gr ο Γιάννης Λιάκας έκανε τον απολογισμό των δύο ετών που κάθισε στον πάγκο του Ακαρνανικού Φυτειών αλλά εξέφρασε και τις ευχαριστίες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Στο κάλεσμα του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ δεν μπορούσα να πω όχι σε τόσο ιστορικό σωματείο.
Αναλαμβανοντας τον ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ σε μεταβατική φάση, διότι έφυγαν 15 ποδοσφαιριστές άλλοι φοιτητές ,άλλοι για τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, και άλλοι για επαγγελματικούς λόγους. Ετσι λοιπόν έπρεπε να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα και έχοντας την γνώμη και την νοοτροπία πως το καινούργιο σπίτι θέλει καινούργια υλικά, έτσι λοιπόν η ομάδα φτιάχτηκε με νέους σε ηλικία παίχτες αλλά με πολύ ταλέντο χωρίς μισθοφόρους, και αγάπη για το άθλημα. Ηταν πραγματικά μια πρόκληση για μένα ξέροντας ότι μπορεί να έρθουν κάποιες ήττες λόγω απειρίας όπως και ήρθαν στο πρώτο γύρο και κάνοντας έναν φοβερό δεύτερο γύρο ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ τερμάτισε πέμπτος. Τηρώντας το ευ αγωνίζεσθαι την επόμενη χρονιά με την ίδια συνταγή και με πολύ δουλειά στο γήπεδο και μέσο όρο ηλικίας 23 χρόνον τερμάτισε τρίτη, παίζοντας μπαράζ ανόδου,και έχοντας από το προηγούμενο μισό ένα αήττητο 18 αγωνιστικών εντός έδρας.
Κλεινοντας θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Φλωρόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο και που στις δύσκολες αυτές μέρες για τα περισσότερα σωματεία έτρεχε μόνος του οικονομικά την ομάδα.
Να ευχαριστήσω τονΛασπίτη Στάθη.
Ομως το ποιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για τους παίκτες γιατί πραγματικά ξέρω πόσο δύσκολο ήταν να τελειώνεις την δουλειά και να έρχεσαι για προπόνηση. Είμαι πραγματικά τυχερός που συνεργάστηκα μαζί σας γιατί εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είστε και πολύ καλά παιδιά. Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές. Δεν θα πω αντίο, θα πω εις το επανιδείν. Εύχομε ο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ να πετύχει τους στόχους του.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.