Τελευταια Νεα

17 Ιουλ 2018

H ΓΕΑ υποδέχθηκε τον πρωταθλητή Ελλάδας Κώστα Σταμούλη

Τον πρωταθλητή Ελλάδας στα 5.000 μέτρα ανδρών Κώστα Σταμούλη, υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο η διοίκηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ο νεαρός αθλητής του ιστορικού σωματείου της πόλης, που συνοδευόταν από τον προπονητή του Μπάμπη Ποσονίδη και από τους γονείς του, έτυχε θερμής υποδοχής αναγνωρίζοντας άπαντες τη σπουδαία διάκριση που πέτυχε.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Χρήστος Θετάκης τόνισε:
«Συγχαρητήρια στον Κώστα Σταμούλη για τη πρώτη θέση στους πανελλήνιους αγώνες των 5.000 μέτρων ανδρών. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητή, γέννημα θρέμμα του σωματείου μας, ο οποίος ξεχωρίζει για το ταλέντο του και το ήθος του.
Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει τη σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας. Μια επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική για το Αγρίνιο και τον αθλητισμό. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Μπάμπη Ποσονίδη αλλά και στους γονείς του Κώστα, που έχουν δημιουργήσει οικογένεια πρωταθλητών, καθώς και τα πέντε παιδιά τους ασχολούνται με το στίβο σε υψηλό επίπεδο και με διακρίσεις».
Από την πλευρά του ο Κώστας Σταμούλης δήλωσε τα εξής:
« Ήταν ένας πολύ δύσκολος και απαιτητικός αγώνας. Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα και υπό τις οδηγίες του προπονητή μου ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευελπιστώ να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον προπονητή μου Μπάμπη Ποσονίδη καθώς και τους γονείς μου για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια».

agrinioreport.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.