Τελευταια Νεα

19 Ιουλ 2018

Eτοιμάζεται για Βερολίνο η Βούλα Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν αναμφίβολα από τα πρόσωπα του φετινού πρωταθλήματος στην Πάτρα, αφού κατάφερε μετά τα προβλήματα τραυματισμών να επιστρέψει δυνατή και να δείξει έτοιμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η πρωταθλήτρια μας περίπου έξι εβδομάδες από την τελευταία της παρουσία στο τριπλούν και ένα μήνα από τον τελευταίο της αγώνα - είχε κάνει μήκος στη Φιλοθέη - συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εντυπωσίασε και στα δύο αγωνίσματα. "Φαίνεται τελικά πως η ιστορία με τον τραυματισμό μου βγήκε σε καλό, αφού μπήκα στο Πρωτάθλημα ήμουν φρέσκια, είχα όρεξη και πάθος.
Φυσικά σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι δεν έμεινα πίσω στην προπόνηση σε κανένα άλλο κομμάτι, παρά μόνο στα άλματα, τα οποία έχασα για τρεις εβδομάδες. Στην Πάτρα ένιωθα πολύ καλά, ήξερα πως μπορώ να πηδήσω καλά και στα δύο αγωνίσματα", είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι και συμπλήρωσε:
"Πλέον πάω με άλλη ψυχολογία στο Βερολίνο. Ετσι κι αλλιώς από την αρχή της σεζόν αυτό που με ενδιέφερε ήταν να έχω κορύφωση στο Ευρωπαϊκό. Οι πόνοι έχουν υποχωρήσει, κάνω κανονικά την προπόνηση μου και αισιοδοξώ για το τελικό αποτέλεσμα. Το αγώνισμα φέτος είναι αρκετά ανοιχτό και αυτό μου επιτρέπει να διεκδικήσω κάτι καλό στο Βερολίνο". Αναφορικά με την απόφαση της να πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, είπε: "Με τον τραυματισμό έμεινα πίσω σε αγώνες και το Βαλκανικό θα είναι για εμένα η ιδανική ευκαιρία να κάνω ένα ακόμη δυνατό πέρασμα πριν το Βερολίνο". Η Παπαχρήστου στη διάρκεια του Πρωταθλήματος πέτυχε 14,39 μ. στο τριπλούν και 6,56 μ. στο μήκος.

segas.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.