Τελευταια Νεα

26 Ιουλ 2018

Το ευχαριστώ του Ανδρέα Ρόκκου σε Νέο Αμφίλοχο... τι είπε για τη μεταγραφή του στη Δόξα

Στο olatagoal.gr μίλησε ο Ανδρέα Ρόκκος ο οποίος από τη νέα σεζόν θα υπερασπίζεται το τέρμα της Δόξας Καινουργίου.
Ο παίκτης αναφέρθηκε στο Νέο Αμφίλοχο και τη συνεργασία που είχε τα τα 3 τελευταία χρόνια ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μάρκο Φουρλάνη.
Τέλος αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα τονίζοντας ότι η απόφαση ήταν εύκολη καθώς η Δόξα είναι γι΄αυτόν ιδανικός προορισμός, λόγω και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε για το Νέο Αμφίλοχο:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας είτε στην ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας είτε στην ομάδα του Νέου Αμφιλόχου (προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση, φροντιστές κτλ) τα τελευταία 3 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Ήταν χρόνια πολλών επιτυχιών και όμορφων στιγμών μαζί με φιλίες ζωής.
Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Μάρκο Φουρλάνη που εκτός από πρόεδρο τον θεωρώ και πολύ καλό μου φίλο για όσα μας πρόσφερε σε εμάς τους ποδοσφαιριστές του, γιατί άνθρωποι σαν αυτόν είναι παρά πολύ δύσκολο να βρεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Του εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς και μακάρι να βρεθούνε οι δρόμοι μας στο μέλλον. Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα και έκανα φίλο ένα τέτοιο άνθρωπο. Είναι τιμή μου οι φιλίες που απόκτησα μέσα από αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια στην ομάδα
Φιλίες ζωής. Εις το Επανιδείν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε για τη Δόξα και τη μεταγραφή του:
Τέλος θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες και υγεία στην νέα μου ομάδα. Η απόφαση ήταν εύκολη δεδομένο πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πλέον δεν μπορούσα να λείπω μακριά από την περιοχή του Αγρινίου. Η Δόξα Καινουργίου ήταν ο ιδανικός ποδοσφαιρικός προορισμός για μένα και μάλιστα μετά από το πόσο έδειξε ο κόσμος, η διοίκηση και οι παράγοντες του πόσο με ήθελαν στην ομάδα.
Εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι θα είναι καθαρά πρωταγωνιστικοί.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.