Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2018

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Ομήρου Νεοχωρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
“OMHΡΟΣ” ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Νεοχώρι , 4 Ιουνίου 2018 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ,αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς και τους συνδρομητές ,οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα την αγωνιστική περίοδο που πέρασε . Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 ,θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους χορηγούς-συνδρομητές ,να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας!
ΧΟΡΗΓΟΙ-ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ: AGRO-ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΣΠΡΙΩΝ-ΖΑΧΑΡΗΣ-ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΡΓΑΝΟΣ-ΠΕΡΓΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΒΕΚ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΛΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ CAFÉ MALIBU-ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BASFP-ΖΟΥΠΟΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΦΑΣΜΑ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΟΥΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΝΤΑΝΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ –ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΡΚΑ-ΤΣΙΡΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ-ΖΗΝΕΜΠΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE-ΡΟΜΠΟΛΑ ΠΕΡΣΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ SUPER MARKET-ΥΙΟΙ Δ. ΜΟΥΡΚΑ SUPER MARKET-ΜΟΥΡΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ MICELEN-ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ-ΣΤΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ-ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΦΥΤΩΡΙΑ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ-ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ-ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ AUTOVISION ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΙΚΤΕΟ Α.Ε. ΑΛΑΤΙΕΡΑ-ALL DAY BAR RESTAURANT-ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ «Η ΕΝΩΣΗ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΜΕΤΑΛΟΔΟΜΗ-ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΤΖΟΥΒΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛHΣ Να ευχαριστήσουμε και όλους τους συνδρομητές που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους .
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή συνολικά για τη συνεργασία που είχαμε ,προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές του γηπέδου Νεοχωρίου . Ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Παπαδόπουλο για την βοήθεια του , όποτε κι αν τη χρειαστήκαμε. Ξεχωριστή αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε και στην βοήθεια που μας παρείχε η ΠΑΕ Παναιτωλικός στα πλαίσια της συνεργασίας μας . Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατόχους καρτών διαρκείας και τους εκατοντάδες φίλαθλους του Νεοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής για την παρουσία τους στο γήπεδο και την καθημερινή στήριξή τους στην ομάδα. Εκ μέρους του Δ.Σ. σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη και την βοήθεια που προσφέρεται στο Σύλλογο μας. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας ΠΕΡΑΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.