Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2018

Στοίχημα: Στοίχημα: Επιλογές από Βραζιλία και Φινλαδία



Τετάρτη (04/07) σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμοί πέφτουν καθώς σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι θα πορευθούμε με επιλογές από Β' Βραζαλίας και Α' Φινλανδίας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Novibet.

Κερδίζει η Κοριτίμπα
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κοριτίμπα – Παϊσαντού, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται αρκετά κοντά στη βαθμολογία. Η Κοριτίμπα καταλαμβάνει την 6η θέση με 20 πόντους και είναι στο -2 απ’ την τετράδα, ενώ η Παϊσαντού μετράει μόλις τρεις πόντους λιγότερους και τη βρίσκουμε στην 11η θέση. Το μομέντουμ δεν είναι καλό για καμία εκ των δύο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1), έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες, προηγήθηκαν στο σκορ σε όλες, αλλά απέτυχαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Στον αντίποδα, η Παϊσαντού έχει μόλις δύο κερδισμένους πόντους στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-2-3), κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες 10 (1-5-4), είναι απ’ τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, έρχεται από 3/4 ήττες. Η Κοριτίμπα έχει το προβάδισμα και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75.

Υψηλό σκορ στη Φινλανδία
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μάριεχαμν – Χόνκα, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.83. Είναι ματς για την 18η αγωνιστική της Α’ Φινλανδίας, με τις δύο ομάδες να έρχονται από διαφορετική αφετηρία. Η Μάριεχαμν κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (1-1-7), έρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Τούρκου, μετράει μόλις 15 πόντους και βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, με 15 πόντους στην 9η θέση. Υποδέχεται την ανεβασμένη Χόνκα, που έρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, σκοράρει αρκετά εύκολα και δείχνει να έχει βρει τον εαυτό της. Έμεινε στο εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Ροβανιέμι το Σάββατο, σε ματς όπου έχανε 1-2 στο ημίχρονο, αλλά ισοφάρισε στο 84’, σήμερα θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Βρήκε δίχτυα 17 φορές στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, θεωρούμε ότι το σκορ μπορεί να πάει ψηλά. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.83.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.