Τελευταια Νεα

12 Ιουλ 2018

Ντούσαν Πέκεζ: Όνειρό μου να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες

Για το πότε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για το τι θυμάται από τον πατέρα του όταν αυτός αγωνιζόταν και αν έπαιξαν μαζί ως συμπαίκτες αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο olatagoal.gr ο νεαρός κεντρικός αμυντικός  Ντούσαν Πέκεζ.
Ο Πέκεζ επίσης αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του όνειρο, στην περσινή πορεία του Ατρομήτου αλλά και αν θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο στην ομάδα του Αντιρρίου.
Αναλυτικά:
Πότε και σε ποια ομάδα ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;
Το ποδόσφαιρο στην ζωή μου υπήρχε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
καθώς κατάγομαι από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ηρθαμε στην Ελλάδα οικογενειακώς το 1999 και λίγο αργότερα ξεκίνησα στις μικρότερες υποδομές ποδοσφαιρικής ακαδημίας.
Σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;
Αγωνίστηκα σε Μεσολόγγι 2008, ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, Ναυπακτιακός Αστέρας, ΑΕ Μεσολογγίου, ΠΑΟ Κρουσώνα και Ατρόμητο Αντιρρίου.
Ο πατέρας σου ήρθε από τη Σερβία το 1999 και αγωνίστηκε στο Ναυπακτιακό. Τον είδες να αγωνίζεται και τι θυμάσαι;
Παρά την μικρή μου ηλικία τότε δεν έχανα παιχνίδι του πατέρα μου. Το παιχνίδι που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το 3-3 με τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος. Επίσης το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο που τότε εκεί αγωνιζόταν ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Ναυπακτιακός κατάφερε με γκολ του πατέρα μου να κερδίσει στο 100' λεπτό με 2-1 παίζοντας με 9 παίκτες.
Αν δεν κάνω λάθος αγωνίστηκες μαζί του στην ίδια ομάδα. Πότε έγινε αυτό και σε ποια ομάδα;
Είχα την χαρά και την τιμή στο πρώτο ανδρικό σωματείο που αγωνίστηκα να παίξω δίπλα στον πατέρα μου στην ομάδα του Γ.ΓΟΥΛΗ στο Μεσολόγγι 2008 σε ηλικία 16 ετών!
Ποιo είναι το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;
Το ποδοσφαιρικό μου όνειρο είναι να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες όπως και να αγωνιστώ σε ομάδα της πατρίδας μου.
Η περσινή πορεία του Ατρομήτου Αντιρρίου στο πρωτάθλημα ήταν επιτυχημένη ή θα μπορούσε το κάτι παραπάνω;
Η περσινή χρονιά με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλή. Εμένα προσωπικά μου άφησε μια πικρία στο τέλος γιατί μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μια θέση στα μπαράζ ανόδου. Αποδείξαμε ότι μπορούσαμε το κάτι παραπάνω διότι κοιτάξαμε στα μάτια και κόψαμε βαθμούς σε ομάδες που τερμάτισαν υψηλότερα από εμάς.
Το ποδοσφαιρικό σου μέλλον είναι στον Ατρόμητο; Ακούγεται ότι έχεις προτάσεις και από άλλες ομάδες.
Έχω διάφορες προτάσεις δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμη.Θέλω να κάνω την καλύτερη και πιο σωστή επιλογή για εμένα!




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.