Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2018

Σειρήνες από Πορτογαλία

Την περίπτωση του Παναγιώτη Μωραίτη της Παναχαϊκή εξετάζει ομάδα της Πορτογαλίας, όπως αποκάλυψε το www.patragoal.gr πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ).
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση με ποσοστό μεταπώλησης, χωρίς να διευκρινίζεται το ποσό της μεταγραφής.
Ο Αγρινιώτης επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς στους 29 αγώνες που αγωνίστηκε βρήκε 14 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο ίδιος πέρα του ότι είχε σημαντική συμβολή στην φετινή πορεία της Παναχαϊκής, που είχε σαν συνέπεια την κατάληψη της 3ης θέσης, πίσω από τον ΟΦΗ και τον Άρη κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων όπου και σκόραρε στον αγώνα με την αντίστοιχη της Σλοβενίας, ενώ πλέον έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.
Από την πλευρά της η ομάδα της Πάτρας δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συζήτησης για την παραχώρηση του, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ίδια να ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί ο παίκτης θα παραμείνει στην Πάτρα και την νέα σεζόν.
www.patragoal.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.