Τελευταια Νεα

12 Ιουλ 2018

Γιώργος Καντάνης: Ελπίζω να πετύχω και φέτος να πάρω το πρωτάθλημα και την άνοδο

Στο olatagoal.gr μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ομήρου Νεοχωρίου Γιώργος Καντάνης.
Ο 26χρονος μέσος αναφέρθηκε για την περσινή πορεία με το Ναυπακτιακό και την άνοδο στη Γ' Εθνική, για τη δική του απόδοση, το λόγο που αποχώρησε από το Ναυπακτιακό αλλά και για το λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Όμηρο.
Αναλυτικά:
Για την περσινή πορεία με το Ναυπακτιακό Αστέρα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Ηταν μια πολύ ωραία και πετυχημένη χρονιά η περσινή. Καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο μετά από αρκετά χρόνια! Επομένως όλα κκύλησαν ιδαικά.
Για τη δική του απόδοση πέρυσι
Πάνω από όλα με ένοιαζε το καλό της ομάδας και σε δεύτερο χρόνο η δική μου απόδοση. Θεωρώ ωστόσο ότι έκανα μια πολύ καλή χρονιά, καθώς με γνώριζε ο κόουτς Μιμηγιάννης ο οποίος αξίζει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της ανόδου, όπως και το ότι γνώριζε πως θα κέρδιζε από εμένα και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Ετσι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για την επιτυχία του Ναυπακτιακού.
Για το λόγο που δεν συνέχισε στο Ναυπακτιακό
Μερικές φορές είναι έτσι οι καταστάσεις που δεν σου επιτρέπουν να συνεχίσεις σε μια ομάδα, χωρίς την ευθύνη κανενός από τις δύο πλευρές. Μόνο θετικά έχω να θυμάμαι από τη θητεία μου στην ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθώ την πορεία της σαν φίλος.
Για ποιο λόγο επέλεξε να αγωνιστεί στον Όμηρο
Θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Ομήρου. Η διοίκηση με προσέγγισε με τρόπο που δε μπορούσα να αρνηθώ. Νέα αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες όπως κάθε χρόνο και ελπίζω να πετύχω και φέτος να πάρω το πρωτάθλημα και την άνοδο. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλο τον κόσμο.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.