Τελευταια Νεα

17 Ιουλ 2018

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κώστας Σταμούλης της ΓΕΑ στα 5000μ. ανδρών

Τεράστια επιτυχία για την ΓΕΑ-Τεράστια επιτυχία για το Αγρίνιο.
Σε μια ανεπανάληπτη κούρσα 5000μ. όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι δρομείς των αποστάσεων της Ελλάδας, με έντονο συναγωνισμό και συνεχείς εναλλαγές της πρώτης θέσης, ο αγρινιώτης δρομέας Κώστας Σταμούλης κατόρθωσε με ένα δυνατό φίνις να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην ανώτερη κατηγορία των ανδρών.
Ο αθλητής της ΓΕΑ επέτυχε όχι μόνο στην ηλικία των 21 χρονών να νικήσει αθλητές με καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις, αλλά κατάφερε να βελτιώσει κατά 20 δευτερόλεπτα το ατομικό του ρεκόρ και να συνεχίσει την παράδοση που έχουν οι δρομείς του Αγρινίου με πρωτοπόρο τον αείμνηστο Μιχάλη Κούση.
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του εκφωνητή της ΕΡΤ κατά τη ζωντανή μετάδοση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παρακολουθώντας το νεαρό αθλητή της ΓΕΑ, για την παράδοση του Αγρινίου και τον Μιχάλη Κούση και για τον καλπασμό προς τη νίκη του Κώστα Σταμούλη.
Εντυπωσιακές επίσης ήταν και οι παρουσίες και των υπολοίπων παιδιών της ΓΕΑ, οι οποίοι γυμνάζονται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός της νεαρής τους ηλικίας αλλά και των ατομικών επιδόσεων που σημείωσαν. Ο Θοδωρής Αρωνιάδας τερμάτισε στην 5η θέση στα 1500μ. με νέο προσωπικό ρεκόρ.
Ο Χρήστος Τρομπούκης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 800μ. όπου κατέλαβε την 7η θέση ενώ την προηγούμενη μέρα ήταν 9ος στα 1500μ. Ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος ήταν 8ος στα 1500μ. και 12ος στα 800μ.. Να σημειώσουμε ότι Αρωνιάδας και Αϋφαντόπουλος ανήκουν στην κατηγορία των εφήβων και συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ανδρών.

«Είναι τεράστια επιτυχία για το σύλλογο μας αλλά και για το Αγρίνιο η νίκη του Κώστα Σταμούλη αλλά και οι προσπάθειες των υπολοίπων αθλητών μας, είναι ακόμη πιο συγκινητικό να ακούγεται σε πανελλήνια μετάδοση η πόλη μας μέσα από αυτές τις διακρίσεις και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία αλλά και αποτελεί τρανό παράδειγμα για τα νέα παιδιά που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με το στίβο» αναφέρει ο έφορος του τμήματος Γιώργος Κοτρότσος.

agrinioreport.com« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.