Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2018

Στιγμές Euro 2004 απόψε στην Πάτρα

Στιγμές Euro 2004 θα αναβιώσουν απόψε (Σάββατο 9/6) στις 21:00 στην Πάτρα με τους Legends 2004 να αντιμετωπίζουν τους Spain National Team Legends, 14 χρόνια μετά το σπουδαίο ματς στην Πορτογαλία. 
Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Εθνικής ομάδας στο δρόμο προς την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 ήταν η μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας στη Σαραγόσα χάρη στο γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στις 7 Ιουνίου 2003. 
Ακολούθησε η ισοπαλία με 1-1 (σκόρερ ο Άγγελος Χαριστέας μετά από σέντρα του Βασίλη Τσιάρτα) στο Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης κόντρα στους «φούριας ρόχας» στις 16 Ιουνίου 2004. 
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σήμερα στις 21:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για φιλανθρωπικό σκοπό, σε μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και ωραίες στιγμές, τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου. 
Στην άτυπη ρεβάνς με τους Ισπανούς, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα παραταχθούν κομπλέ, έχοντας, μάλιστα, κάνει και μια μίνι προετοιμασία τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. 

Η 23άδα της «γαλανόλευκης» αποτελείται από τους: Αντώνη Νικοπολίδη, Φάνη Κατεργιαννάκη, Κώστα Χαλκιά, Γιούρκα Σειταρίδη, Στέλιο Βενετίδη, Τάκη Φύσσα, Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Γκούμα, Μιχάλη Καψή, Τραϊανός Δέλλα, Αγγελο Μπασινά, Θοδωρή Ζαγοράκη, Παντελή Καφέ, Βασίλη Τσιάρτα, Γιώργο Καραγκούνη, Βασίλη Λάκη, Κώστα Κατσουράνη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Άγγελο Χαριστέα, Ζήση Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη, Ντέμη Νικολαϊδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο. Φυσικά, στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ότο Ρεχάγκελ με τον συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη. 

Για τους Spain National Team Legends βρίσκονται στην Πάτρα σημαντικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ιβάν Κάμπο, που έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας πρωταθλήματα και UEFA Champions League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης και του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Μπόλτον, ο Νταβίντ Αλμπέλδα με μεγάλη καριέρα στη Βαλένθια με την οποία πήρε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και αγωνίστηκε σε δυο τελικούς UEFA Champions League, ο Καράσκο με τους δέκα τίτλους στην παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, ο Ριέρα που αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ, Λίβερπουλ και πέρασε από την Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μουνίτις που κατέκτησε πρωτάθλημα και UEFA Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έπαιξε πάνω από 400 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, και ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου Ζοάν Καπντεβίλα με περισσότερες από 600 συμμετοχές σε Λα Κορούνια και Βιγιαρεάλ. 

Η αποστολή της Ισπανίας απαρτίζεται από τους: Χουάν Κάρλος Αμπλανέδο, Πέδρο Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Ντονάτο, Νταβίδ Αλμπέλδα, Αλφόνσο Πέρεθ, Φερνάντο Χινέρ, Χουάνφραν, Χουάν Καμπντεβίλα, Χουάν Σάντσεθ, Χουανίτο, Ενρίκε Ρομέρο, Σάλβα Μπαγιέστα, Βιθέντε Ενγκόνγκα, Πέδρο Μουνίτις, Αλμπερτ Ριέρα, Χοσέ Εμίλιο Αμαβίσκα, Φρανθίσκο Καράσκο. Προπονητικό δίδυμο θα είναι ο Άντονι Γκοϊκοετσέα με τον Αντόνιο Λόπεθ Ουφάρτε. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των: Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και Χαμόγελο του Παιδιού Πάτρας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5, 10 και 15 ευρώ. 

Η φιλική αναμέτρηση των Legends 2004 με τους Spain National Team Legends θα διεξαχθεί με την πολύτιμη συνεργασία 
της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων 

και της Παναχαϊκής.

www.sport-fm.gr



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.