Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2018

Στηρίξτε την Εθνική Ομάδα Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ Κωφών γυναικών (video)


Εκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει η  Εθνική ομάδα Μπιτς  Βόλεϊ Κωφών γυναικών ώστε να καλύψουν τα έξοδα της αποστολής για την προετοιμασία καθώς θα λάβουν μέρος στους Ευρωπαικούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στο Κίεβο της Ουκρανίας, (12–19 Αυγ 2018).
Αναλυτικά:
Γεια σας,
είμαστε η Εθνική ομάδα Μπιτς  Βόλεϊ Κωφών γυναικών! Είμαστε εκ γενετής κωφοί. Είμαστε περήφανοι για αυτό καθώς  είναι μέρος του εαυτού  μας και μάθαμε να αγωνιζόμαστε!
Έχουμε προκριθεί για να λάβουμε μέρος  στους  Ευρωπαικούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στο Κίεβο της Ουκρανίας, (12–19 Αυγ 2018).
Δυστυχώς όμως το κράτος μπορεί να καλύψει μερικώς τα έξοδα της αποστολής, πράγμα που μας αναγκάζει να κάνουμε  έκκληση για οικονομική ενίσχυση για να καλύψουμε μέρος των αναγκών μας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της εθνική ομάδας γυναικών.
Οι εθνικές ομάδες Κωφών Μπιτς Βόλεϊ συμμετέχουν από το 2005 με τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κωφών το 2005 στην Τουρκία, το 2007 στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κωφών στην Ελλάδα (6η θέση άντρες), στους 21ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Ταιβάν το 2009 (16η θέση), στους 1ους Παγκόσμιους Αγώνες Κωφών στη Τουρκία το 2012 (9η θέση). στους 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βουλγαρίας 2013 (9η θέση), και πέρσι στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τουρκίας Σαμψούντα το 2017.
Η γυναικεία ομάδα ενώθηκε για πρώτη φορά φέτος με κοινό στόχο την αγάπη για το Beach Volley. Η Ελευθερία Μπερέτη  είναι διεθνής αθλήτρια από το 2012 με συμμετοχές στους 1ους παγκόσμιους Κωφών BV το 2012 στην Τουρκία, και στους 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Βουλγαρία το 2013 και στους 23ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τουρκίας στη Σαμψούντα το 2017. Η Ιωάννα Μπαρτζάϊ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ως ζευγάρι με την Μπερέτη και έχουν κατακτήσει αήττητες τα πανελλήνια πρωταθλήματα Κωφών 2016, 2017 και 2018 BV. Από πέρσι ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι με στόχο την κορυφή του διεθνούς Beach Volley Κωφών.
Την προετοιμασία της εθνικής ομάδα γυναικών απαρτίζουν οι αθλήτριες Μπαρτζάι Ιωάννα, Μπερέτη Ελευθερία και οι νεοφώτιστες Ελένη Πλότσα και Χρυσανθή Στεφανουδάκη. Εκτός από τις διεθνής οργανώσεις συμμετέχουν σε τοπικό επίπεδο κατέχουν τίτλους και διακρίσεις (στις περισσότερες κατηγορίες στα ερασιτεχνικά τουρνουά. 
Το πλούσιο ιστορικό μας δηλώνει το πάθος και την αγάπη που έχουμε για το Μπιτς βόλεϊ. Θα θέλαμε πάρα πολύ φέτος υπό τις οδηγίες της  Ομοσπονδιακής Προπονήτριας μας, Ιωάννας Κουλουμέντα να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία και να προκριθούμε στην 6άδα! Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την δική σας στήριξη!!!
Προϋπολογισμός
ΑΜΟΙΒΕΣ (ΓΗΠΕΔΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ)
1.500 €
ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
500 €
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
1.000 €
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ)2.000 €
ΣΥΝΟΛΟ
5.000€
Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε «συμπαίκτες» μας, και να μας υποστηρίξετε στην προσπάθεια μας, με την συνδρομή σας στην κάλυψη όλων ή μέρους των εξόδων της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων Γυναικών.  Είμαστε στην διάθεσή σας να εξετάσουμε μαζί οποιοδήποτε ενδεχόμενο υποστήριξης από την πλευρά σας, για την επίλυση πιθανών αποριών και για την χορήγηση επιπρόσθετων πληροφοριών.
Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε και να καλύψετε ολόκληρο ποσό ή κομμάτι παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο dkourem@gmail.com να σας αποστείλουμε αναλυτικό έντυπο με μορφές χορηγίας και τρόπους προβολή σας. Επίσης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την προπονήτρια μας Ιωάννα Κουλουμέντα στο κινητό 6972779181.
Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ευχαριστήσουμε και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας κάνουμε περήφανους!




www.giveandfund.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.