Τελευταια Νεα

15 Ιουν 2018

Μαρόκο και Ιράν με στόχο την 3η θέση στο όμιλο

Με την αναμέτρηση Μαρόκο-Ιράν, στην Αγία Πετρούπολη, ανοίγει (18:00) η αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ, όπου δεσπόζει η παρουσία της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Κατά συνέπεια, οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες, έχουν ως αντικειμενικό στόχο την 3η θέση -που ενδεχομένως θα κριθεί από την μεταξύ τους αναμέτρηση- ευελπιστώντας σε δική τους νίκη και παράλληλα σε ανάδειξη νικητή από το ντέρμπι της Ιβηρικής, προκειμένου να υπάρχουν απτές ελπίδες για κάτι καλύτερο, που θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους.
    
Ο Κάρλος Κεϊρόζ προτιμά το «ασφαλές» 4-2-3-1 με τους τρεις «Ελληνες» να αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας, καθώς ο Χατζη Σαφί ηγείται της αμυντικής λειτουργίας και οι Μασούντ -που χρίσθηκε αρχηγός- Ανσαριφαρντ, αποτελούν βασικούς εκφραστές της επιθετικής λειτουργίας.
    Με το ίδιο σύστημα, προετοιμάζει τους παίκτες του και ο Ερβέ Ρενάρ, που βασίζεται στις ικανότητες των σαφώς πιό έμπειρων από τους αντιπάλους, Μπενατιά, Μπελχαντά και Αμραμπατ.

 Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)
 Οι πιθανές συνθέσεις:
ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊραβάντ, Μοχαμάντι, Πουραλιγκάντζι, Τσεσμί, Μονταζέρι (Ταρεμί), Μασούντ, Χατζι Σαφί, Εμπραχίμι, Ανσαριφάρντ, Αζμούν, Γιαχανμπακς.
 
ΜΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Μοχαμέντι, Μεντίλ, Σαϊς, Μπενατιά, Χακίμι, Ζιεχ, Μπουσουφα, Μπελχαντά, Αχμάντι, Αμραμπατ, Μπουταϊμπ.
http://www.amna.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.