Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2018

Ματσάρα και 3-3 Πορτογαλία και Ισπανία

Σε ένα εντυπωσιακό ματς με έξι γκολ, η Πορτογαλία και η Ισπανία μοιράστηκαν τον βαθμό (3-3) προς τέρψιν του ποδοσφαίρου και του… Ιράν που βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου.
Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος για να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι από τον Νάτσο, ευστόχησε και έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε οκτώ διεθνείς διοργανώσεις.
Η Ισπανία πάντως δεν τα έχασε, τουναντίον κέρδισε μέτρα και ισοφάρισε στο 24′ με τον Ντιέγκο Κόστα, σε μία φάση που χρησιμοποιήθηκε το VAR και αποφασίστηκε ότι δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Φόντε.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Ίσκο είχε τη χρυσή ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή κατά την κάθοδό της.
Η Ισπανία συνέχισε να κυριαρχεί, αλλά η Πορτογαλία ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα και, μάλιστα, στο κομβικό 44ο λεπτό με ένα σουτ του Ρονάλντο που εξέθεσε τον Ντε Χέα.
Η ομάδα του Φερνάντο Ιέρο αποδείχθηκε επτάψυχη, αφού στο 55′ ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε και στο 58′ ο Νάτσο ανέτρεψε τα δεδομένα με τρομερό σουτ!
Έκτοτε, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Κουαρέσμα τόνωσε τη μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ευρώπης και στο 88′ ο Ρονάλντο κλήθηκε να εκτελέσει φάουλ από κοντινό σημείο.
Αυτοσυγκεντρώθηκε, πήρε βαθιές ανάσες, άφησε άγαλμα τον Ντε Χέα και έσωε την παρτίδα για την Πορτογαλία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
MVP: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όχι απλά MVP, αλλά το καλύτερο παιχνίδι του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
DOWN: Ο Νταβίντ ντε Χέα. Η γκάφα του υπερκαλύφθηκε από τους συμπαίκτες του, αλλά από τη στιγμή που η Ισπανία δεν πήρε τη νίκη έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Η ΣΤΙΓΜΗ: Το γκολ του Ρονάλντο με φάουλ στο 88′. Χάρισε τον βαθμό στην Πορτογαλία και πλήγωσε την εθνική ομάδα της χώρας που αγωνίζεται από το 2009.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Tζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
ΓΚΟΛ: 4′ πεν. 44′, 88′ Ρονάλντο – 24′, 55′ Ντιέγκο Κόστα, 58′ Νάτσο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28’ Φερνάντες – 17’ Μπουσκέτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Σοάρες, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μουτίνιο, Φερνάντες (68’ Ζοάο Μάριο), Μπερνάρντο Σίλβα (69’ Κουαρέσμα), Γκουέντες (80’ Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Νάτσο, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Μπουσκέτς, Κόκε, Νταβίντ Σίλβα, Ίσκο, Ινιέστα (70’ Αλκάνταρα), Ντιέγκο Κόστα (77’ Άσπας).
http://www.sportime.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.