Τελευταια Νεα

8 Μαΐ 2018

K17: Νίκησε Ξάνθη ο Ολυμπιακός και πέρασε στον τελικό

Στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-17 προκρίθηκε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 2-0 Την Ξάνθη στον ημιτελικό του Final-4 που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 8ο τελικό της ιστορίας της εκεί όπου θα διεκδικήσει την Τετάρτη στις 19:00 το 5ο Πρωτάθλημα της απέναντι στο νικητή του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Ο Κώστας Μούγιος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από ασίστ του Γεωργαντή, κέρδισε σε τετ-α-τετ τον Γκάρα και «έγράψε» το 1-0.
Η Ξάνθη «απάντησε» στο 35’ με τον Φάκη. Ο παίκτης της Ξάνθης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το ημίχρονο με γκολ. Ο Φέκκας έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στον Μούγιο ο οποίος την έστειλε με σουτ στα δίχτυα για το 2-0.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Μαρτίνη στο 76’.
ΞΑΝΘΗ (Μπεδρελής): Γκάρας, Ποδάρας (56’ Μανίσογλου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γράβας (77’ Γκασιμπαγιαζίδης), Πασσαλής (70’ Τσιτσεκίδης), Γκατζόγιας (83’ Ισμέτογλου), Φάκης, Τσιλιγγίρης (53’ Κοτόπουλος), Κακουλίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Μούγιος (75’ Κοτσιανούλης), Νικόλης (80’ Τασιάς), Μπουλάρι (75΄Ζαχαράκης), Φέκκας (90′ Ντότης), Γεωργαντής (67’ Τσακίρης).
sports-academies.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.