Τελευταια Νεα

24 Μαΐ 2018

Παπαχρήστος: Δεν τίθεται αμφιβολία σε ένα παιχνίδι Νίκη Βόλου - Νέος Αμφίλοχος για το ποιος είναι το φαβορί

Δηλώσεις στο magnesiasports έκανε ο τεχνικός του Νέου Αμφιλόχου, Λάκης Παπαχρήστος, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση με τη Νίκη την Κυριακή στην Άμφισσα. 
Ο 50χρονος προπονητής τόνισε ότι η Νίκη υπερτερεί σε ρόστερ και σε όνομα κια γι' αυτό την έχρισε φαβορί. «Χαρά μας να παίζουμε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα στην ιστορική Νίκη Βόλου» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Νίκη και πώς την αντιμετωπίζει ο ίδιος και η ομάδα του:
"Για εμάς είναι χαρά που παίζουμε σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα σε μία ομάδα με το όνομα και την ιστορία της Νίκης Βόλου. Στον θεσμό αυτό ξεκινήσαμε δειλά-δειλά, προχωρήσαμε, κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τον τελευταίο μήνα, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δε λειτουργούμε όπως θα θέλαμε, αλλά πιστεύω πως τα παιχνίδια της διοργάνωσης αυτής μας κρατούν σε ένα καλό επίπεδο, για τα δεδομένα της εποχής. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας την Κυριακή, κόντρα σε μία ομάδα πολύ καλύτερη, από πλευράς ρόστερ και ονόματος. Η Νίκη είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό. Δεν τίθεται αμφιβολία σε ένα παιχνίδι Νίκη Βόλου - Νέος Αμφίλοχος για το ποιος είναι το φαβορί".
Για το αν θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ρεπετσάς και για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Νίκη πριν μερικές μέρες:
"Ο Θανάσης δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα αγωνιστεί την Κυριακή. Λείπει από την προηγούμενη εβδομάδα στη Μυτιλήνη, είναι η αρραβωνιαστικιά του εκεί, δεν μπόρεσε να μείνει παραπάνω καιρό μαζί μας. Υπάρχει, βέβαια, μία μικρή πιθανότητα να παίξει, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Όσον αφορά τις δηλώσεις του, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, αφορούσαν την ομάδα της Νίκης. Θεωρώ πως είπε αυτά που αισθάνθηκε".
Για το αν έχει αγωνιστική εικόνα από τη Νίκη:
"Για την τωρινή Νίκη Βόλου, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, πέρα από 2-3 βίντεο που έχω παρακολουθήσει, τα οποία σαφώς δεν είναι ασφαλές δείγμα. Αυτό που θυμάμαι από παλιά, όταν αγωνιζόμουν ως ποδοσφαιριστής στον Παναιτωλικό, είναι πως πάντα αυτή η ομάδα μας δυσκόλευε. Μία ομάδα ιστορική και πάντα πολύ δυνατή αγωνιστικά. Για το σήμερα, κατά την περίοδο που διανύουμε, είναι καλύτερο να κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να δώσουμε τη μάχη μας. Η Νίκη είναι μία ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, τυχαίνει να γνωρίζω ατομικά κάποιους από αυτούς. Πήγε καλά στο πρωτάθλημα, τερμάτισε πολύ ψηλά σε έναν δύσκολο όμιλο. Είναι ομάδα με ποιότητα, απ' όσα γνωρίζω και καταλαβαίνω. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε".
www.magnesiasports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.