Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2018

Ισόπαλοι Τρίκαρδος και Ναυπακτιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο Νεοχωρίου Τρίκαρδος και Ναυπακτιακός.
Η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα ήταν αυτή που σταμάτησε το σερί της ομάδας του Δημήτρη Σκούνα μετά από 13 αγώνες και συνολικά 1280 λεπτά χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα , ένα σερί που ξεκίνησε από τις 10 Φεβρουαρίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός ήταν καλύτερος και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ και είχε βέβαια όμως μας συνηθίζει και δοκάρι. 
Όμως η ομάδα που προηγήθηκε δεν ήταν ο Ναυπακτιακός αλλά ο Τρίκαρδος με ένα μακρινό σουτ του Φραγκούλη στο 68’ που νίκησε τον τερματοφύλακα Χρήστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Τρίκαρδου Κατοχής απένειμε τιμητική πλακέτα στο Ναυπακτιακό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Ναυπακτιακός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει με την αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτι του Αγγελόπουλου στο 72’.
Τρίκαρδος (Ασπρογέρακας):Τσιάρας Γ.,  Παναγιωτόπουλος (32 ’λτ. Σαμψώνας), Βασιλάρης,Τσιλιπάνος (89’Λουκάς), Γατσώρης, Τσάμης, Καβαλιέρης, Φραγκούλης, Αγγέλης (90’ Τσιάρας), Μούτσα, Κουκουρδέλης (73’ Κοντοπάνος).
Ναυπακτιακός (Σκούνας): Χρήστου, Καζανάς, Χριστόπουλος,Νικολακόπουλος , Θεοχάρης , Καντάνης, Καραγιάννης (61’ Σχοινάς), Γιαννόπουλος, Ρουμπάτος (53’ Αγγελόπουλος), Λαγός, Κονίδας (71’ Μελετίδης).
http://www.nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.