Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2018

Ηττα Παναιτωλικού από Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης παίζοντας -κυρίως στο πρώτο μέρος- καλό ποδόσφαιρο, νίκησε 2-0 τον αναιμικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και εξασφάλισε την έξοδό του στο Europa League, χάρις σε γκολ των Ιγκλέσιας, Μανιά, χωρίς μάλιστα να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.
Με 4-2-3-1 ξεκίνησε η ομάδα του Αγρινίου την αναμέτρηση. Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Ρότσα και ανάμεσα τους οι Αργκους, Χαντακιάς. Μπεχαράνο και Τσοκάνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ντίας δεξιά, Ρόσα αριστερά και ο Μάζουρεκ πίσω από τον Μοράρ. 
Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να σημειώσουν και άλλο γκολ. Ο Τόνσο βγήκε στην αντεπίθεση, έβγαλε πάσα στον Μανιά και πριν ο τελευταίος σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Ντίας έβαλε το πόδι του και την έστειλε κόρνερ.
Προς το τέλος του πρώτου μέρους σημειώθηκαν δυο φοβερές ευκαιρίες. Μια σε κάθε πλευρά. Στο 44' ο Παναιτωλικός έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του. Ο Μάζουρεκ έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Μοράρ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Αθανασιάδης βγήκε πολύ γρήγορα και είπε όχι. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μανιάς χόρεψε τον Κυριακίδη, σούταρε, ο Χαντάκιας σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα, ενώ στην εξέλιξη ο Τόνσο προσπάθησε να σουτάρει, αλλά ο Ρότσα έβαλε το πόδι του και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν αγχωμένοι. Και πάλι, όμως, η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε από την πλευρά της ομάδας του κ. Παντελίδη. Στο 61’, λοιπόν, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σελίν έκανε την προβολή ένα μέτρο από τη γραμμή, αλλά δεν πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα.
Στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Αρκάδες να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην ανασταλτική λειτουργία, παρά στην επιθετική. Το γκολ ήρθε και πάλι, όμως, από τον Αστέρα. Στο 79’, ο Τόνσο συνεργάστηκε άψογα με τον Μανιά και αυτός με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-2 και εξασφαλίζοντας την έξοδο στο Europa League.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (62’ Μιχάι), Ρότσα, Μπεχαράνο (82’ Βακράκος), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας, Ρόσα, Μάζουρεκ, Χαντακιάς (72’ Βασιλούδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης, 4-2-3-1): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (74’ Ντουντού), Καλτσάς (87’ Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς (92’ Δουβίκας).


novasports

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.