Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2018

Στοίχημα: Με Μπρεστ και Μπασακσεχίρ


Παρασκευή σήμερα, το κουπόνι παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β’ Γαλλίας, την Πορτογαλία, την Τουρκία, αλλά και το ντέρμπι της Α1 Μπάσκετ, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα προγράμματα επιβράβευσης και τα casino bonus που προσφέρουν οι εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η Μπρεστ
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση Σατορού – Μπρεστ. Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας, με τους γηπεδούχους να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και τους φιλοξενούμενους με νίκη να εξασφαλίζουν την 4η θέση και ταυτόχρονα το δικαίωμα να λάβουν μέρος στα πλέι οφ για την άνοδο στο Σαμπιονά, ενώ διατηρούν και ορισμένες, λιγοστές είναι η αλήθεια, ελπίδες για να καταλάβουν την 3η θέση. Η Σατορού, δε, παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες σήμερα, ενώ η Μπρεστ έρχεται με... φόρα από το αήττητο σερί που “τρέχει” τις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-2-0). Όλα τα παραπάνω δεδομένα μας οδηγούν στην επιλογή του “διπλού”, σε απόδοση 1.73.

Με τα γκολ στην Πορτογαλία
Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και τον αγώνα Άβες – Τσάβες. Η γηπεδούχος ομάδα έχει πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και θα παραταχθεί απόψε χωρίς το παραμικρό άγχος, ενώ θα έχει το μυαλό της και στον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την επόμενη εβδομάδα. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει ούτε στην Τσάβες, καθώς δεν προλαβαίνει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Αναμένεται να γίνει ένα “ελεύθερο” παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένουμε αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αξίζει να ασχοληθούμε με το Goal / Goal, σε απόδοση 1.70.

Νίκη για Μπασακσεχίρ
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Αντάλιασπορ – Μπασακσεχίρ. Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε και οι γηπεδούχοι δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό, καθώς απέχουν πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και για να συμβεί το... μοιραίο πρέπει να τους “προσπεράσουν” τέσσερις ομάδες. Η Μπασακσεχίρ, από την πλευρά της, θέλει τη νίκη και μόνο προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ αν κερδίσει σήμερα, τότε θα “πιάσει”, έστω και προσωρινά, την Γαλατασαράι στην κορυφή. Ανώτεροι ποιοτικά και με ισχυρότερο κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το “διπλό” σε απόδοση 1.80.

Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με μπάσκετ και τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μικρό, καθώς οι “πράσινοι” έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρωτιά της κανονικής περιόδου, ενώ στην Ένωση αρκεί μία νίκη επί της Κύμης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να τερματίσει στην 5η θέση. Διαθέτουν επιθετικές αρετές και οι δύο ομάδες, αναμένεται ελεύθερο παιχνίδι και ως καλύτερη επιλογή φαντάζει το Over 160.5 πόντοι, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.