Τελευταια Νεα

31 Μαΐ 2018

Το 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α. βραβεύει την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδος Α.Ε.Κ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδος με την Α.Ε.Κ. Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα είναι προσκεκλημένος στο 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α. 
Στο πρόσωπο του 24χρονου διεθνή γκαρντ οι διοργανωτές του camp θα

τιμήσουν την Α.Ε.Κ. για τη φετινή της πορεία μέχρι την κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Basketball Champions League και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Λαρεντζάκης θα βρεθεί στο camp την Κυριακή 10 Ιουνίου και θα τιμηθεί στο All Star Game που θα διοργανωθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αερογέφυρας.
Η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο camp είναι πολύ σημαντική και εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας της ομάδας μας με την Α.Ε.Κ. σε επίπεδο Ακαδημιών.


Το who is who του Γιαννούλη Λαρεντζάκη

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου και το καλοκαίρι του 2010 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Ίκαρο Χαλκίδας και αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη όσο και στην εφηβική ομάδα του Συλλόγου. Με την εφηβική ομάδα έφτασε στη 2η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το 2013 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τα χρώματα του Άρη φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολούθησε μια διετία στον Κολοσσό Ρόδου και το 2016 συμφώνησε με την ισπανική Σαραγόσα. Αποχώρησε από την ομάδα και την ίδια χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Α.Ε.Κ. Με τη φανέλα του "Δικεφάλου" ο Λαρεντζάκης έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Basketball Champions League, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος.
Είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες Εφήβων, Νέων Ανδρών και Ανδρών. Το 2011 αγωνίστηκε σε 19 αγώνες με την Εθνική Εφήβων πετυχαίνοντας 248 πόντους Το 2012 και το 2013 συμμετείχε σε 19 αγώνες με την Εθνική Νέων Ανδρών σημειώνοντας 282 πόντους παίρνοντας μέρος σε δύο Ευρωμπάσκετ. Πλέον παίζει στην Εθνική Ανδρών έχοντας ήδη 7 συμμετοχές με το εθνόσημο.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.