Τελευταια Νεα

21 Απρ 2018

Στοίχημα: Νίκη με Over για Μπενφίκα


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου (21/04) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε παιχνίδια συνολικά! Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Αγγλία, την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Τουρκία, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείψει και η μπασκετική πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Πρέστον
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την αναμέτρηση Πρέστον - Νόριτς. "Καίγονται" για τη νίκη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απέχουν τρεις βαθμούς από την 6η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες, με 3-1 επί της Λιντς εντός έδρας και με 1-2 κόντρα στην ΚΠΡ εκτός. Υποδέχονται σήμερα τη Νόριτς, η οποία είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ δεν έχει κερδίσει στις έξι πιο πρόσφατες "εξόδους" της για το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι η Πρέστον θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον "άσσο" σε απόδοση 1.90.

Combo από την Πορτογαλία
Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και τον αγώνα Εστορίλ - Μπενφίκα. Οι "αετοί" ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με 0-1 εντός έδρας από την Πόρτο στο ντέρμπι κορυφής, απέχουν πλέον δύο βαθμούς από τους "δράκους" και δεν κρατούν την υπόθεση τίτλο στα χέρια τους. Παρόλα αυτά, είναι υποχρεωμένοι να τον "κυνηγήσουν" μέχρι το τέλος, ενώ πλέον απειλείται και η παρουσία τους στη 2η θέση, καθώς Μπράγκα και Σπόρτινγκ την έχουν πλησιάσει στο "τρίποντο". Σήμερα αποτελούν το φαβορί για τη νίκη, αντιμετωπίζουν μία Εστορίλ που στο γήπεδό της αγωνίζεται επιθετικά και θα πάμε με το "διπλό" σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.91.

Με τα γκολ στην Κύπρο
Περνάμε στην Κύπρο και την αναμέτρηση Ομόνοια - ΑΕ Λεμεσού. Αμφότερες αγωνίζονται δίχως βαθμολογικό κίνητρο, αναμένοντας την ολοκλήρωση της σεζόν. Η Ομόνοια δε δείχνει καλό πρόσωπο τελευταία, μετρά επτά διαδοχικές ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, στα έξι από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Over. Η ΑΕΛ, από την πλευρά της, προέρχεται από έξι διαδοχικά εκτός έδρας Over, και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικά κενά στην άμυνα και, όπως προαναφέρθηκε, είναι αδιάφορες. Τα δεδομένα ενισχύουν το ενδεχόμενο να σημειωθούν πολλά τέρματα στη μεταξύ τους αναμέτρηση, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.87.

Ξεσπά η Γαλατά
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Τουρκία και το παιχνίδι Αλάνιασπορ - Γαλατασαράι. Θύμα έκπληξης έπεσε μεσοβδόμαδα η Γαλατά, ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από την Ακίσασπορ και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου, αν και είχε επικρατήσει 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου με νίκη σήμερα θα επανέλθει στην κορυφή, μετά τη χθεσινή (20/04) νίκη της Μπασακσεχίρ επί της Καϊσέρισπορ. Η Αλάνιασπορ μόνο αδιάφορη δεν είναι, καθώς παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αλλά περιμένουμε ότι η Γαλατασαράι θα ξεσπάσει μετά τη μεσοβδόμαδη "γκέλα" και θα επιλέξουμε το "διπλό" με -1 σε απόδοση 2.04 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γαλατασαράι με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Γαλατά κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Under από την ACB
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Τενερίφη - Φουενλαμπράδα. Η γηπεδούχος ομάδα μετρά τρεις σερί ήττες, στη Μάλαγα, εντός από Χιπουσκόα και στην έδρα της Μπασκόνια, Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχουν πέντε διαδοχικές, από Μπασκόνια, Μπέτις, Μπούργος, Μούρθια και Ρεάλ. Η Τενερίφη σήμερα έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη και θα βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, μετά τους 92 πόντους που δέχθηκε από την Χιπουσκόα και τους 100 από την Μπασκόνια. Η Φουενλαμπράδα παρουσίασε επιθετικά προβλήματα στα τρία τελευταία ματς της, πετυχαίνοντας 75 πόντους με Ρεάλ, 62 με Μούρθια και 69 με Μπούργος. Θα πάμε, επομένως, το Under 155.5 πόντους σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.