Τελευταια Νεα

22 Απρ 2018

Ισόπαλο το ντέρμπι ΑΕΜ - Ναυπακτιακός


Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ντέρμπι ΑΕ Μεσολογγίου  – Ναυπακτιακός Αστέρας στην πρεμιέρα των play off της Α' Κατηγορίας. 
Η ομάδα της Ναυπάκτου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλε τον ρυθμό της απέναντι στην ΑΕΜ που είχε εκ των κορυφαίων τον 44 χρονο Γιώργο Χρήστου που επέστεψε για να δώσει χέρι βοηθείας λόγω τραυματισμού του Ζέρβα. Ο Ναυπακτιακός στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις με την μπάλα στο 16’ όταν σουτ του Μικελάτου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 94’ με τον Καραγιάννη όταν δικό του σουτ στην κίνηση σταμάτησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για δυο περιπτώσεις πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μικελάτο στο 3’ και στο 92’ πάνω στον Σχοινά , φάσεις που θα δείτε σε λίγη ώρα μαζί με τις καλύτερες του αγώνα.
Η ΑΕΜ στην επανάληψη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε και δημιούργησε δυο τρείς ευκαιρίες με τον Μιχαλόπουλο να μην μπορεί στείλει την μπάλα προς την εστία του Μούζου,τον Γκατσέσα να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τον Πιστιόλη να καθυστερεί μέσα στην περιοχή και στο τέλος να κόβεται από την άμυνα του Ναυπακτιακού.

Το φίλμ του αγώνα:
3’ Ο Μικελάτος βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Χρήστου και πέφτει μέσα στην μεγάλη περιοχή διαμαρτυρόμενος για πέναλτι ύστερα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ Χρήστου ,όμως ο διαιτητής Ντζάνης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
6’ Ο Μούζος προλαβαίνει και διώχνει σε πλάγιο μπροστά από τον Πιστιόλη.
16’ Δυνατό σουτ του Μικελάτου σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρήστου.
17’ Ο Χρήστου ενστικτωδώς αποκρούει πλασέ από θέση τετ α τετ του Μικελάτου κρατώντας το 0-0.
26’ Δυνατό σόυτ του Αγγελόπουλου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
29’ Σούτ άουτ του Μικελάτου.
60’ Ο Μιχαλόπουλος από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα παράλληλα προς την εστία του Μούζου.
62’ Κοντινή κεφαλιά του Νικολακόπουλου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
63’ Συρτό διαγώνιο σουτ του Μικελάτου μετατρέπεται σε κόρνερ δύσκολα από τον Χρήστου που πέφτει στην αριστερή του γωνία.
64’ Ο Σαμπανέι εξ’ επαφής δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ που αποκρούει ενστικτωδώς κρατώντας το 0-0.
66’Ο Χρήστου μπλοκάρει την μπάλα πέφτοντας στα πόδια του Λαγού.
74’ Σούτ του άουτ του Λίτσου.
75’Ύστερα από ατομική ενέργεια του Βασιλάρη και παράλληλη σέντρα ο Γκατσέσα με σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
79’ Ο Πιστιόλης από πλεονεκτική θέση καθυστέρει και ανακόπτεται από την άμυνα του Ναυπακτιακού.
84’ Ο Σχοινάς δεν εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπαλαούρα και χάνει μια ακόμα ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό.
91’ Ο Ναυπακτιακός ζητά χέρι μέσα στην περιοχή.
94’ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.


ΑΕ Μεσολογγίου  (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Χρήστου, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης, Κάκκος Μ. (57΄Κοντομήτσος), Λίτσος, Μιχαλόπουλος (64΄Παπαποστόλου), Ζαχαρόπουλος (46΄Ντζιμάνης), Γκατσέσα, Βασιλάρης, Πιστιόλης (84΄Ανδρεόπουλος)
Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας): Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοχάρης, Γιαννόπουλος, Λαγός, Αγγελόπουλος (87΄ Καραγιάννης), Μελετίδης (76΄Καντάνης), Μικελάτος (90΄ Κονίδας), Σαμπανέϊ (76΄ Σχοινάς)

www.nafpaktianews.gr




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.